Știința debutează vineri în Cupa Ligii Profesioniste de Handbal, ai cărei invitați de onoare vor fi Ivan Patzaichin, Gabriela Szabo, Ana Maria Brânză și Leonard Doroftei


Vineri după-amiază, la Chiajna, va debuta prima ediție a Cupei Ligii Profesioniste de Handbal. ”E o competiție care vrem să însemne un nou mod de abordare a ceea ce înseamnă spectacol sportiv. Vrem să fie un turneu în care publicul să interacționeze cu cei care performează. Ne vom bucura de prezența unor mari personalități, cum ar fi Cristian Țopescu, Ana Maria Brânză, Ivan Patzaichin, Gabriela Szabo și Leonard Doroftei. În plus, zilnic vor avea loc tombole cu premii constând în echipament sportiv plus concursuri de aruncări la poartă, de asemenea premiate”, a declarat președintele LPH, Alexandru Dedu.
Deși cel mai nou for handbalistic din România și-a dorit ca la competiție să participe primele patru clasate din Liga Națională, HCM Constanța a spus ”pas”, fiind înlocuită cu Dinamo. Vineri, în prima zi a turneului, se vor disputa partidele HC Odorhei – Dinamo (ora 16) și Știința Bacău – Potaissa Turda (ora 18, live Digisport 1 și Digisport Iași).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.