Avancronică / CSM București – Știința MD Bacău (sâmbătă, ora 18, Digisport 3)


Știința Municipal Dedeman Bacău a plecat în capitală cu un singur gând: să revină pe poziția secundă a clasamentului, ocupată momentan de HC Odorhei, care și-a disputat în devans partida din etapa a X-a. Adversara de sâmbătă a băcăuanilor a început campionatul în trombă, dar s-a mai mai dezumflat pe parcurs din cauza problemelor financiare. De altfel, la jumătatea lunii noiembrie, portarul Adrian Irimuș își depusese memoriu din cauza neplății drepturilor salariale.
Partida CSM – Știința va însemna și un duel al ultimilor doi selecționeri ai naționalei de handbal masculin, Vasile Stângă și Eliodor Voica. În ceea ce-i privește pe băcăuani, ei trebuie să confirme forma bună arătată înainte de pauza competițională, când au învins-o pe HCM Constanța și s-au calificat mai apoi în grupele EHF.

Celelalte partide ale etapei a X-a: U Transilvania Cluj – Poli Timișoara 27-21, HC Odorhei – Dinamo București 31-27, HCM Constanța – CSU Suceava (sâmbătă, ora 11), CS Caraș-Severin – CSM Ploiești (sâmbătă, ora 11) și Potaissa Turda – Pandurii Tg. Jiu (duminică, ora 20).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.