Declarații după partida Știința Bacău – Stella Calais 1:3


Florin Grapă: ”A fost un meci greu, la capătul căruia trebuie să ne recunoaștem învinși și să felicităm echipa adversă. Probabil că oaspetelor le-a luat ceva timp să se acomodeze cu sala, de aceea au pierdut primul set. Formația franceză a avut și o apărare foarte bună, probabil că și la acest capitol s-a făcut diferența, însă eu zic că, totuși, le-am făcut față cu brio. Dacă, de-acum înainte, fetele vor juca așa cum au făcut-o în această seară, va fi greu să pierdem. Nu vreau să închei înainte de a-mi felicita echipa pentru felul în care a jucat, chiar și cu greșelile de rigoare.”

Georgiana Faleș: ”Eu cred că fetele au jucat foarte bine în seara asta, chiar s-au autodepășit în unele momente. Într-adevăr, se putea mai mult, dar cu o astfel de apărare în față, era greu. Consider că și echipa franceză a dat totul în acest meci, nu cred că puteau juca mai bine decât au făcut-o. Fetele noastre s-au mobilizat din tot sufletul, dar atât s-a putut astăzi.”

Badis Oukarache: ”În primul rând, vreau să mulțumesc echipei române pentru organizare și pentru ospitalitate. A fost un meci greu pentru ambele echipe, dar întotdeauna partida retur e mai ușoară pentru formația care a câștigat turul. Am avut șansă, fiindcă echipa din Bacău a greșit câteva mingi în momente importante ale jocului. Știam că echipa română e foarte bună, în turul precedent pierdusem cu 3-0 în Ucraina, apoi am învins acasă cu 3-1 și ne-am calificat după setul de aur, așa că le-am spus jucătoarelor noastre să aibă grijă. Pentru noi, acest meci a început practic în setul al doilea. Echipa gazdă a avut probleme la preluare, de aceea le-am cerut jucătoarelor noastre să riște cât mai mult la serviciu, fiindcă din cauză că nu ne-a funcționat serviciul am pierdut primul set.”

Un comentariu la „Declarații după partida Știința Bacău – Stella Calais 1:3”

  1. bai omule,pe frantuzoaicele astea trebuia sa le bateti,ce tot vb???BALTATU a gresit tot meciul,frantuzoaicele serveau in forta,erau relaxate si sigure pe ele,noi eram crispati,fricosi,mentalitate de roman,jucati ma cu tupeu ca nu aveti ce pierde,serveati cu frica ca sa nu gresiti si numai in fileu se oprea mingea din serva in momente CHEIE a meciului………………

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.