A început votul pentru handbalistul anului 2012 / Opiniile unei suportere


Luni, pe adresa noastră de e-mail au sosit primele voturi ale cititorilor pentru handbalistul băcăuan al anului 2012. Printre ele, un e-mail expediat de o suporteră a Științei Municipal Dedeman Bacău, Elena Ceaușu, care a ținut să-și însoțească opțiunile de câteva considerații, pe care le publicăm integral și pentru care îi mulțumim.

”Ca suporter permanent al echipei îmi permit să fac și eu un clasament al primilor 5 handbaliști, cu unele comentarii. Dacă pentru clasamentul primilor 3 sunt foarte sigură, următorii clasați pot fi și alții din echipă.
1. ROTARU – cel mai constant jucător, cu abilități atât ca jucător cât și în calitate de conducător de joc (mai trebuie doar să-și controleze momentele de cădere).
2. Tevzadze – foarte bun.
3. Ghiță – a evoluat mult în acest an. Mai are de lucru la tehnica individuală și la jocul cu echipa.
4. Bondar – revine tot mai mult la forma bună dar mai are de lucru.
5. Iancu – a muncit și muncește mult pentru a deveni un mare sportiv. Să învețe de la Novanc.

Concluzie. Mi-a plăcut evoluția din acest an a întregii echipe. Doresc să văd o echipă ca aceea care a luptat în meciul cu HCM. Nu pentru că au bătut, ci pentru modul în care au jucat. În primul rând, s-a văzut jocul echpei și nu al indivizilor. S-a jucat cu pivotul, cu interii și cu extremele. Mai ales în acest joc s-au văzut clar schemele exersate la antrenament.
La final, dar nu pe ultimul loc, vreau să menționez activitatea de antrenor a domnului Voica, care, în ciuda personalităților puternice și diferite ale jucătorilor, a reușit să creeze o echipă competitivă și unitară.
Cu speranța că nu v-am plictisit cu comentariile mele, doresc sportivilor, stafului tehnic și jurnaliștilor sportivi un an 2013 foarte bun și LA MULȚI ANI.”

Așteptăm în continuare voturile dumneavoastră pe adresa de e-mail redactorsportiv@yahoo.ro și nu uitați că votanții vor intra în tragerea la sorți pentru un tricou al Științei Municipal Dedeman Bacău cu autografele handbaliștilor băcăuani.

Un comentariu la „A început votul pentru handbalistul anului 2012 / Opiniile unei suportere”

  1. Cred ca toti baietii merita aprecierea si sustinerea noastra ,toti muncesc si demonstreaza de fiecare data ca sunt foarte buni!
    E destul de greu sa faci un clasament, dar indiferent de castigator toti sunt foarte buni!
    Felicitari!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.