Ancheta Sport.Bacaul.Ro / Votează handbalistul anului și câștigă un tricou de vicecampion !


Ancheta site-ului nostru care îl desemnează pe cel mai bun handbalist băcăuan al anului 2012 se lansează luni, 10 decembrie. Anul acesta, rezultatul final va fi suma a trei componente: ordinea rezultată din statistici, votul cititorilor și votul jurnaliștilor. Ancheta va fi deschisă cititorilor noștri timp de zece zile, cei care doresc să participe fiind rugați să trimită, începând de luni, 10 decembrie, ora 07.00, până miercuri, 19 decembrie, ora 12.00, un e-mail la adresa redactorsportiv@yahoo.ro cu clasamentul celor cei mai buni 5 handbaliști băcăuani în acest an. În afara clasamentului, e-mailul va cuprinde numele și prenumele votantului, adresa și un număr de telefon de contact. De pe o adresă de mail se va putea vota o singură dată. De asemenea, o persoană are dreptul la un singur vot.
Rezultatul final al anchetei va fi anunțat la ultimul meci de acasă al Științei Municipal Dedeman Bacău din acest an, cu CS Caraș-Severin, care va avea loc pe 20 decembrie. Tot atunci, dintre cititorii votanți, va fi tras la sorți câștigătorul unui tricou de vicecampion al Științei Municipal Dedeman Bacău, cu autografele handbaliștilor băcăuani.

5 comentarii la „Ancheta Sport.Bacaul.Ro / Votează handbalistul anului și câștigă un tricou de vicecampion !”

    1. Pentru a vota urmați pașii descriși în articol. Doar voturile exprimate prin e-mail punctează și participă la tragerea la sorți pentru tricoul de vicecampion.

  1. Marius Bondar! Cel mai constant jucător, fără de care Știință nu ar fi ceea ce este astăzi…apropo, golgheterul echipei cine este?

  2. Grigoras Stefan-Rares merita sa fie jucatorul anului pt ca este un portar de perspectiva si sa fie jucatorul anului l-ar face si mai bun! si eu merit un tricou de campion 😛 😀

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.