Varză rădăuțeană / Sport Club Bacău – Bucovina Rădăuți 6-1 (4-1)


Sport Club Bacău a încheiat anul în forță, cu o victorie categorică în fața Bucovinei Rădăuți. Ca și la precedentul joc de pe teren propriu, omul meciului a fost Cătălin Costin, autor al unui hat-trick, atacantul gazdelor fiind cel mai bun jucător al echipei sale în turul de campionat ce tocmai s-a încheiat.
Băcăuanii au deschis scorul în minutul 10, atunci când Adăscăliței a înscris cu capul din careul mic după un corner executat de Cojocaru, căpitanul gazdelor luându-i fața micuțului portar rădăuțean (foto). Doar un minut mai târziu, defensiva oaspete i-a făcut cadou o minge lui Ungureanu, iar acesta n-a stat pe gânduri și a făcut 2-0 cu un șut din 8 metri. În minutul 21, gazdele au înscris ca la antrenament, după o cursă a lui Blănaru pe dreapta, finalizată cu o centrare precisă la 6 metri, de unde Cojocaru a reluat în plasă pentru 3-0. Cu 10 minute înainte de pauză, Costin a făcut 4-0 după ce l-a driblat și pe nefericitul Pruteanu, pentru ca scorul primei reprize să fie stabilit de rădăuțeanul Stoian, care a înscris frumos, din lovitură liberă, în minutul 42.

În repriza a doua, jocul a lâncezit până în minutul 63, atunci când, la capătul unui contraatac, Husein i-a pasat ideal lui Costin, care a înscris din mijlocul careului. Rezultatul final al partidei a fost stabilit de Costin, cu 8 minute înainte de final, atacantul băcăuan înscriind după o fază rapidă de atac, în care balonul a plecat de la Hurdubei, iar pasa decisivă i-a aparținut lui Miron. Echipa pregătită de Marius Baciu obține o victorie concludentă și consistentă și va ierna pe prima poziție a clasamentului.

Sport Club Bacău: Savu – Răduțoiu (46 Husein), Adăscăliței, Bamba, A. Popa – Blănaru, Întuneric, Cojocaru (59 Pintea), Miron – Costin (83 Carp), B. Ungureanu (69 Hurdubei). Antrenor: Marius Baciu.

Bucovina Rădăuți: Pruteanu – Alexandru (37 Tudose), Breniuc, Vitu (74 Tătar), Dutică – Zaremba, Păsăilă (72 Sabie), Avrămia, Stoian (79 Viu) – Romaniuc, Apostol. Antrenor: Ion Buzoianu.

Celelalte rezultate din etapa a XIII-a: CSM Moinești – Kosarom Pașcani 2-1, Oțelul II Galați – Sporting Suceava 0-2, Young Stars Panciu – FCM Dorohoi 0-3 și Petrotub Roman – Știința Miroslava 3-1. Aerostar Bacău și Ceahlăul II Piatra Neamț au stat.

Sport Club Bacău conduce în clasament cu 25 de puncte, urmată de CSM Moinești, 22 de puncte, CSM Pașcani, 20 de puncte și FCM Dorohoi, 19 puncte. Aerostar Bacău a încheiat turul pe locul 9, cu 11 puncte.

4 comentarii la „Varză rădăuțeană / Sport Club Bacău – Bucovina Rădăuți 6-1 (4-1)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.