Fotbal, Liga a III-a / Avancronica etapei a XIII-a


Sport Club Bacău – Bucovina Rădăuți (vineri, ora 14, stadion ”Municipal”)
Echipa pregătită de Marius Baciu încheie turul cu un meci de dificultate medie pe teren propriu. Bucovina Rădăuți se află undeva la jumătatea clasamentului, iar în cele 5 deplasări de până acum a câștigat o dată și a pierdut de patru ori, cu un golaveraj 2-10. Băcăuanii revin după patru săptămâni pe ”Municipal”, timp în care au obținut două victorii în deplasare, la Sporting Suceava și la FCM Dorohoi. Fără îndoială că Sport Club Bacău nu are altă variantă decât victoria, pentru a încheia turul pe primul loc. Arbitru: Daniel Decă. Asistenți: Cătălin Teodor și Cătălin Tincu (toți din Brăila).

CSM Moinești – Kosarom Pașcani (vineri, ora 14)
Fosta lideră a seriei n-a mai cunoscut gustul victoriei de patru săptămâni. Moineștenii vin după două egaluri consecutive împotriva unor codașe ale seriei și își doresc o victorie de final de an în fața viceliderei clasamentului. Arbitru: Marius Bocăneală (Galați). Asistenți: Dan Ilieș (Brașov) și Bogdan Dragoș (Făgăraș).

Celelalte meciuri din ultima etapă a turului: Oțelul II Galați – Sporting Suceava, Young Stars Panciu – FCM Dorohoi și Petrotub Roman – Știința Miroslava. Aerostar Bacău și Ceahlăul II Piatra Neamț stau.

Un comentariu la „Fotbal, Liga a III-a / Avancronica etapei a XIII-a”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.