Avancronică / Volley Köniz – Știința Bacău (miercuri, ora 20.30, livescore pe Sport.Bacaul.ro)


Voleibalistele de la Știința Bacău atacă miercuri, în capitala Elveției, calificarea în sferturile de finală ale Cupei CEV. Adversară le va fi formația Volley Köniz, o multinațională cu jucătoare din Elveția, Brazilia, SUA, Cehia, Germania, Polonia și Ucraina. În competiția internă, echipa elvețiană ocupă locul secund, după 7 victorii și 5 înfrângeri, pierzând cu 1:3 în ultima etapă, la Sm`Aesch Pfeffingen. În 16-imile Cupei CEV, Volley Köniz a eliminat, ca și Știința, o echipă croată, ZOK Rijeka, după 3:0 în Elveția și 3:1 în Croația.
Știința Bacău este neînvinsă în actualul sezon oficial și a plecat în Țara Cantoanelor cu gândul la o victorie care să le netezească drumul spre sferturile de finală. În plus, partida de la Berna va constitui și o repetiție înaintea derby-ului de sâmbătă, cu Dinamo. Partida Volley Köniz – Știința Bacău va fi arbitrată de portughezul Ricardo Marques Ferreira (A1) și de cehul Jaromir Antusak (A2).

Celelalte partide-tur din optimile Cupei CEV: Igtisadchi Baku (Azerbaidjan) – Omichka Omsk (Rusia), Rote Raben Vilsbiburg (Germania) – Baki-Azeryol Baku (Azerbaidjan), Dauphines Charleroi (Belgia) – Aluprof Bielsko-Biala (Polonia), Beziers VB (Franța) – SVS Post Schwechat (Austria), Asterix Kieldrecht (Belgia) – Fenerbahce Istanbul (Turcia), Asko Linz Steg (Austria) – Sagres Neuchatel (Elveția) și Volyn Lutsk (Ucraina) – SES Calais (Franța).

9 comentarii la „Avancronică / Volley Köniz – Știința Bacău (miercuri, ora 20.30, livescore pe Sport.Bacaul.ro)”

  1. Succes si mai ales VICTORIE pentru CALIFICARE, ca un cadou din partea voleibalistelor pentru aniversarea zilei de nastere a antrenorului Florin Grapa – alintat NASUL.

    1. Din pacate nu-l putem afisa, fiindca site-ul federatiei europene nu actualizeaza scorul din Elvetia :(.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.