Handbal feminin, Divizia A / Schimbare de antrenor la Știința Bacău


Rezultatele, dar mai ales evoluțiile slabe ale echipei de handbal feminin Știința Bacău în actuala ediție de campionat nu au rămas fără ecou la nivelul conducerii clubului. Directorul Florin Grapă a anunțat miercuri seara că Ion Arsene va fi schimbat de la cârma echipei-fanion a handbalului feminin băcăuan. Șeful clubului Știința Bacău a admis că este necesară o schimbare, în contextul în care, cu același lot de jucătoare ca în sezonul trecut, plus o întărire semnificativă pe postul de portar, echipa de handbal feminin este în regres. După 10 etape, Știința Bacău ocupă locul 8 în seria A a eșalonului secund de handbal feminin, cu numai 8 puncte.
Florin Grapă a anunțat că schimbarea se va produce cel mai târziu în pauza dintre tur și retur și a precizat că deocamdată nu știe numele viitorului tehnician al echipei.

18 comentarii la „Handbal feminin, Divizia A / Schimbare de antrenor la Știința Bacău”

 1. Berza ar fi o solutie buna avand in vedere ca multe jucatoare au fost antrenate de dumnealui la juniori, sau adi brezan.

  1. Berza si handbalul feminin… baba si mitraliera. Berza nu e in stare sa antreneze la juniori III, ce sa caute la senioare ???

  1. Daca ati fi facut sport la viata dvs, ati fi inteles cum este cu fotbalul in cadrul unui antrenament de handbal.

 2. DNA>MANEA GABRIELA este cea mai buna antrenoare mai ales pt o echipa de fete…dar trebuie lasata sa isi faca treaba, iar in colaborare cu dl.Adi Brezan pt portarite ar fi excelent. La CSM nu li sa dat mana libera si li s-au impus anumite restrictii dar sunt ANTRENORII PROFESIONISTI si daca sunt banii si interese se va ridica echipa.

  1. Dar fara bani, de ce nu incearca sa faca treaba? Doar daca sunt bani si interese? Toata lumea vrea numai bani, dar pentru glorie, nimic nu se mai face? Iar vreti sa aveti buzunarele burdujite si in caz de esec sa aratati cu degetul? Dna Manea, a fost o mare valoare dar se pare ca a ales intotdeauna sa colaboreze cu cine nu trebuia.

   1. DNA.GABRIELA MANEA ar fi dispusa sa fie antrenoare la Stiinta….a fost echipa ei de suflet si are tehnica, principii morala….e profesionista

 3. Felicitari pt aceasta decizie….ne dati sperante. Dar pt antrenorul care va veni sa puna sa faca curatenie….sa de-a afara din mizeriile alea care sunt cat ursu de mari si abia se misca, ca sa nu mai zic de alea care sunt paralele cu handbalul si se dezmembreaza pe teren la prima aruncare la poarta. Dna.Manea Gabriela….e unul dintre cei mai buni antrenori ai tarii si e si din Bacau, e minunata aceasta antrenoare si tehnic e profesionista. Impreuna cu dna.Adriana Popa, au fost printre elitele care au marcat handbalul Bacauan, merita pretuite si respectate.

 4. era si timpul,serios,arsene n`are nici o treaba cu handbalul .toata treaba e facuta de costel oprea,iar la meciuri,arsene se crizeaza cu toate ca el nu stie nimik!buna treaba,Florin Grapa!

 5. Il rugam pe domnul profesor Grapa sa puna un antrenor tanar ca ne-am saturat de fosile expirate. pacat de handbalul feminin.

  1. ar fi cea mai buna combinatie pt o echipa reusita……sunt deosebiti atat dna.Manea care e minunata cat si dl.Acsinte care mi-a fost profesor

 6. Imi suna bine o echipa Gabriela Manea – Alexandru Acsinte! 2 profesionisti, Cu toate acestea, nu cred ca se vrea performanta pentru cea mai valoroasa echipa bacauana a tuturor timpurilor. E nevoie de bani iar la Stiinta e loc pentru o singura formatie de top: cea de volei feminin. In rest, la limita subzistentei. Cu bani putini, muriti in Divizia, doar doar s-o indura altcineva. Primaria deja investeste prea multi bani in sport si nu cred ca mai are puterea financiara si pentru o echipa de liga nationala la handbal feminin. Oricum renumele Bacaului e deja patat dupa experienta CSM 2010 – Gabriel Armanu-Gabriel Lupu-Ramona Radu.

 7. Precizăm că profesorul Ion Arsene nu are nicio legătură cu comentariile de la acest articol. Ne cerem scuze pentru eventualele confuzii create de persoane care au comentat cu acest nume.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.