Handbal, juniori III / Alte două victorii categorice pentru CSM Bacău


În ziua a doua a turneului de la Tecuci, tinerii handbalişti de la CSM Bacău au obţinut alte două victorii fără drept de apel. Dimineaţă, băcăuanii au trecut de LPS Oneşti cu 34-14 (18-5), evoluând în formula: Taraş, Rusu – Broască 6, Atănăsoaiei 5, Chiriac 4, Ionescu 4, Găman 3, Irimia 3, Cernat 2, Suciu 2, Hanţaru 2, Poleac 2, Doboş 1.
După-amiază, echipa pregătită de Gabriel Armanu şi Ionel Gârlescu a învins Şcoala nr. 3 Adjud cu 38-18 (19-7). CSM Bacău: Taraş, Rusu – Cernat 12, Doboş 8, Atănăsoaiei 4, Poleac 4, Ionescu 4, Hanţaru 2, Broască 2, Chiriac 1, Suciu 1, Găman, Irimia.
Duminică, în ultima zi a turneului, CSM Bacău va juca în compania echipei CSS Galaţi.

9 comentarii la „Handbal, juniori III / Alte două victorii categorice pentru CSM Bacău”

 1. De unde a aparut aceasta echipa?Copii sint crescuti la CSM sau a muncit altcineva cu ei si acum au aterizat peste noapte aici ca si echipa mare CSM?Din cite se vede este politica acestui club de a se lauda cu performante pe munca altora.

 2. Nu Andi , este munca si talentul lui Armanu , este echipa gandita si pregatita de el . Sper ca acesti baieti sa demonstreze ca pot face performanta peste 3-4 ani , cand vor fi juniori I . A m mai vazut echipe care bateau tot la juniori III , gen Adjud acum vreo 4 ani si de care s-a ales praful. In ce-i priveste pe acesti baieti cred ca au un viitor frumos . Totul depinde numai de ei.

 3. Tu centrezi tu dai cu capul….tu intrtebi tot tu raspunzi …care e problema ta in definitiv ? asta asa,ca si curiozitate masculina 🙂

 4. Nu este nici o problema. Intrebarea pleca de la aceste performante.Daca un antrenor reuseste in 5 luni sa faca selectia si sa pregateasca atit de bine o echipa de copii care nu au mai avut tangente cu handbalul inseamna ca Oltchim si-a cautat prea departe antrenor!!

   1. Probabil ca ai dreptate.Tu stii cel mai bine.Este starea ta de fiecare clipa.

 5. De unde a aparut aceasta echipa? Din dorinta de a se face cu adevarat performanta. Echipa este formata din cinci sportivi alungati de la CSS Bacau. Pe langa acestia mai sunt patru de la CSS Tescani, doi de la LPS Vaslui, unu de la Adjud, unu de la Braila, unu de la Reghin si doi din Republica Moldova. Echipa aceasta s-a format in doua etape. In prima etapa, ianuarie – iulie, cei de la Bacau si cei de la Tescani au lucrat cu domnii antrenori Sebastian Hagiu si Ionel Garlescu. Incepand cu luna iulie ni s-au alaturat si ceilalti colegi. De atunci lucram cu domnii Gabriel Armanu si Ionel Garlescu.
  Trebuie sa recunosc ca suntem norocosi. Clubul CSM 2010 ne ofera conditii deosebite.
  Ne dorim sa facem performanta! Facem antrenament in fiecare zi, meciuri de pregatire saptamanal, cantonamente. Muncim foarte mult si speram sa nu dezamagim.

 6. Sansa le-a suras acestor copii! Felicitari celor ce au avut aceasta initiativa! Sa de-a Dumnezeu sa va puteti indeplini visul! Asa se face performanta cu sportivi talentati, cu profesori buni, cu sustinere financiara si morala! Am vazut acest copii jucand. E o placere sa-i vezi. Stiu si de unde au venit (cei de la Bacau). De acolo unde faceau un antrenament sau doua pe saptamana, unde isi cumparau singuri echipament, unde isi plateau singuri deplasarile, etc. Cred ca este stiut faptul ca acesti copii au fost acum doi ani in finala Campionatului Romaniei, antrenati fiind de Sebi Tancau. Dar si ca anul trecut, din vina profesorului Berza, pentru ca nu a stiut regulamentul, au fost descalificati si au pierdut sansa calificarii, asta dupa ce in prima etapa au castigat toate meciurile. Ma bucur ca cineva s-a gandit la ei si le-a oferit o sansa! Succes baieti!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.