Avancronică / Poli Timișoara – Știința MD Bacău (duminică, ora 17, Digisport 2, live text Sport.Bacaul.Ro)


După trei victorii consecutive, una în campionat și două în Cupa EHF, Știința Municipal Dedeman Bacău merge după puncte în Banat. Chiar dacă băcăuanii au suferit cumplit în deplasările din acest campionat, băcăuanii speră se întoarcă victorioși de la Timișoara, unde nu vor avea deloc un meci ușor. ”Timișoara are o echipă foarte bună, foarte agresivă, mai ales în meciurile de acasă, și atunci pentru noi va fi încă un test de bărbăție”, a declarat Eliodor Voica despre partida de duminică după-amiază.

De partea cealaltă, în tabăra bănățenilor domnește optimismul, antrenorul Nedeljko Vuckovic declarând pentru banatsport.ro: ”Noi ne pregătim la maxim, ne aşteptăm la un meci foarte greu duminică, sper să batem, să încercăm să ne apropiem de Constanţa. Adevărata faţă a Bacăului e echipa care s-a calificat în Europa, pentru noi e important că am crescut, nu mai suntem cei din sezoanele trecute, putem juca cu orice echipă, nu am frică de adversarii din ţară, ci de cum abordăm noi jocul. Ei încep mai bine în apărare, dacă rezistăm în primele 10-15 minute putem câştiga, au echipă echilibrată, cu mulţi jucători de la lot, precum Ghiţă sau Rotaru, dar şi noi avem jucători la lot”.

Partida dintre Poli Timișoara și Știința Municipal Dedeman Bacău a fost încredințată bucureștenilor Doru Manea și Radu Iliescu.

Celelalte meciuri ale etapei a VI-a: U Transilvania Cluj – Pandurii Tg. Jiu 28-26, Dinamo București – CSM Ploiești 32-26, HCM Constanța – Potaissa Turda 36-27, CSM București – CS Caraș-Severin 24-24 și HC Odorhei – CSU Suceava (7 noiembrie).

3 comentarii la „Avancronică / Poli Timișoara – Știința MD Bacău (duminică, ora 17, Digisport 2, live text Sport.Bacaul.Ro)”

  1. Meci foarte greu !,daca se vor mobiliza si vor respecta indicatiile tactice in regim de viteza vor castiga la peste 5 goluri diferenta (datorita valorii).

    1. 5 diferenta !! imi place optimismul tau,prefer sa nu dau nici un pronostic,am pierdut noi la ploiesti….timisoara e o nuca foarte tare anul asta !!

  2. Si din nou baietii de la stiinta dedeman nu vor fi sprijiniti de nici un suporter din bacau !!!!! …la cati patroni se invart in primarie dupa contracte de milioane euro nu este dispus nici macar unul sa puna la dispozitia suporterilor un autocar….daca ei care isi permit nu se agita ! Noi de ce ne.am agita ?domnule florin de la pupitru…misule gresesc cumva??

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.