Avancronică: Știința MD Bacău – CSU Suceava (miercuri, ora 18, Sala Sporturilor)


”Derby de Moldova”, colecția de toamnă – 2012, le găsește pe Știința Municipal Dedeman Bacău și CSU Suceava în zona mediană a clasamentului, la egalitate de puncte, despărțite doar de golaveraj. Iar dacă Știința a ajuns acolo după un debut de sezon cu două victorii, urmate de două înfrângeri, la suceveni a fost exact invers, ei începând cu două eșecuri și continuând cu două succese. De altfel, debutul slab de campionat a determinat și demisia antrenorului Leonard Bibirig, care s-a dovedit de bun augur, judecând după rezultate.
Cu toate acestea, diferența de valoare dintre cele două loturi pare mai mare ca niciodată în favoarea Științei, formația pregătită de Eliodor Voica fiind și o specialistă a meciurilor pe teren propriu. Din această perspectivă, dar și din aceea a dorinței de reabilitare în fața suporterilor, echipa băcăuană este marea favorită a partidei de miercuri după-amiază, deși antrenorul vicecampioanei a avertizat: ”Suceava nu va veni în plimbare la Bacău.”

Partida Știința MD Bacău – CSU Suceava va fi arbitrată de cuplul dâmbovițean format din Robert Harabagiu și Silviu Stănescu. Celelalte meciuri ale etapei a V-a: Pandurii Tg. Jiu – Dinamo București (vineri, ora 18), CSM Ploiești – Poli Timișoara (vineri, ora 18), Potaissa Turda – U Transilvania Cluj (sâmbătă, ora 18), CS Caraș-Severin – HCM Constanța (duminică, ora 16.30) și CSM București – HC Odorhei (17 octombrie, ora 18).

În deschidere, de la ora 15.30, iubitorii de handbal vor putea urmări partida din liga secundă masculină CSM Bacău – HC Buzău.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.