Alexandru Tărîță povestește cum a fost lovit și scuipat la Vaslui


Unul din cei mai valoroși handbaliști ai divizionarei secunde CSM Bacău, extrema dreaptă Alexandru Tărîță, a văzut primul cartonaș roșu direct din carieră în partida de sâmbătă de la Vaslui. Iată cum a explicat faza respectivă golgeterul băcăuan: ”Am făcut o repunere rapidă și am încercat să îl ocolesc pe Marius Dospinescu, știind că vine special să mă lovească. Din păcate, nu am apucat, iar el mi-a venit direct cu cotul în mandibulă, am crezut că mi-a mutat maxilarul. M-am dezechilibrat și, în cădere, l-am tras după mine să vadă și arbitrii că m-a lovit. După ce am căzut amândoi, m-a lovit cu piciorul, iar eu am ripostat pentru că, din câte am văzut, arbitrul era la alt meci. Atunci, el m-a scuipat în față, iar eu m-am ales cu roșu, în timp ce el a luat doar 2 minute eliminare…”

În ceea ce privește partida pierdută la limită, extrema băcăuană a precizat: ”Ne-am făcut singuri jocul greu încă de la început, cu multe greșeli tehnice, pase greșite, ratări… În felul acesta, le-am făcut și arbitrilor viața mai ușoară. În privința eliminării mele, vom vedea ce se va hotărî, suspendare, amendă, dar sper să se țină cont că sunt la prima abatere.”

3 comentarii la „Alexandru Tărîță povestește cum a fost lovit și scuipat la Vaslui”

  1. taraniiii de la Vaslui ce sa le faci…si dupa cum ati vazut handbalul a ajuns sa fie practicat numai de fete la vs daka il iei mai tare se zvracoleste pe jos:)).Arbitri ce sa le faci au venit si-au luat salariu de la Vaslui si salut!:-j

  2. INSEAMNA CA E FOARTE RAU LU MARIUS DOSPINESCU LA VASLUI. CA DACA ERA SA II FIE BINE ACOLO, ERA SA IL PUPE PE TARITA IN FRUNTE DE BUCURIE CA ARE SANSA SA JOACE IN VASLUI.
    DAR CRED CA TARE PROST EL SE SIMTE IN VASLUI, DACA STUCHESTE IN FATA.ASA FAC OAMENI CARE URASC PE TOATA LUMEA SI NU STIU CE SA FACA. SI DIN SLABICIUNEA FAC FOARTE MARI PROSTII. PURTAREA CA LA UN COPIL DE LA GRADINITA..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.