Eliodor Voica: ”Ne-am prezentat rușinos !”


După cum era de așteptat, Eliodor Voica era foarte supărat pe elevii săi după înfrângerea fără drept de apel suferită în deplasarea de la Ploiești. Iată interviul pe care ni l-a acordat antrenorul principal al Științei Municipal Dedeman Bacău după încheierea jocului.

Rep.: Care e explicația antrenorului principal al Științei pentru cele petrecute azi la Plopeni ?

Eliodor Voica: Antrenorul principal are aceeași opinie vizavi de modul în care ne-am prezentat – este rușinos !

Rep.: Care ar fi cauzele, mai ales că existase acel avertisment din prima etapă, de la Turda ?

E.V.: Acel avertisment a existat, dar nu prea l-am luat în calcul și n-am reușit să-l gestionăm, în sensul că semnalele negative pe care le-am primit atunci le-am uitat foarte rapid iar în următorul joc din deplasare am clacat imediat.

Rep.: Te-a mulțumit vreo evoluție din seara asta ?

E.V.: Bondar a fost omul care a jucat astăzi, Shota a avut și el câteva intervenții bune. În rest, am fost mult, mult, mult sub nivelul așteptărilor noastre la toate capitolele, ba chiar îngrijorător la capitolul dorință.

Rep.: A fost vorba și de o subestimare a adversarului ?

E.V.: Dacă privim lucrurile din unghiul acesta, ne raportăm greșit, fiindcă să te conducă Ploieștiul un meci întreg, nu mai e vorba de o subestimare. Subestimarea vine în primele 15, hai 20 de minute, dar când nu reușești să te-apropii nici în a doua repriză, eu cred că datele problemei sunt de o cu totul altă natură.

Rep.: Vine o deplasare infinit mai grea, la Odorhei. Avem motive de îngrijorare ?

E.V.: Suntem într-o situație în care nu putem spune că suntem optimiști, ar fi o nesăbuință. Dimpotrivă, eu cred că ar trebui să fim mult mai realiști și să vedem că lucrurile nu stau așa cum au fost la meciul cu Târgu-Jiu.

Rep.: Vei propune conducerii să ia măsuri împotriva jucătorilor ?

E.V.: La acest moment, cred că mult mai importante sunt problemele legate de joc. Vom discuta și acest aspect, dar nu știu dacă asta e cea mai bună măsură de luat. Deocamdată, eu nu mă pot pronunța, fiindcă nu am luat legătura cu conducerea despre acest aspect.

13 comentarii la „Eliodor Voica: ”Ne-am prezentat rușinos !””

 1. De ce insista cu Ramba daca e cel mai slab?Numai Lucescu jr insista cu panarama aia de florescu..e aceeasi situatie

  1. Nu se compară situațiile. Ramba e un jucător talentat, a fost lider de generație, cu siguranță că va veni și ziua lui.

 2. de ce nu a jucat ghita si nici macar pe banca nu l/am vazut.. da silva de ce nu a jucat..daca a vazut ca ramba nu merge.. in amicale s/a jucat cu da silva si chiar binisor din spusele bacaului sportiv..oricum capul sus si hai sa ne revenim, 4 meciuri in 8 zile e cam greu dar o echipa mare acum se vede potentialul ei si al jucatorilor..

  1. o rugaminte,de ani de zile postez eu cu acest nick,nu ma deranjeaza in principiu,dar sa nu luam injuraturi unul din cauza celuilalt 🙂 asa ca..primul venit,primul servit 🙂 ce spui ?

  2. Ghiță a fost accidentat și n-a făcut deplasarea, în timp ce Da Silva a acuzat probleme musculare, cel puțin așa a spus Colin după meci.

 3. draga Bogdan, Ramba nu e un jucator slab! Are destule reusite in cariera sa , pe care vad ca nu le stii! E talentat, munceste…asta e … mai greseste, dar sa fim sinceri nu e singurul! Asa ca bafta Calu:)

 4. mr care cariera are Ramba? gata a jucat 3 meciuri slab tare ,gata tusa tata ,COLIN TREBUIE SA RAMANA ANTRENOR ,DE CE SA ISI FACA BAGAJELE? SA VINE CEI CARE AU MAI FOST SI CARE SAU UMPLUT DE BANICEI FARA PERFORMANTA?????

 5. misu pe tine te stiu baietii,cred ca esti injurat de partea dreapta a tribunei ,adica ,,bogatasi si cei culti ” multa stima

 6. Pt.Je.Ramba este cel bun produs al Romaniei la varsta lui. A fost capitanul echipaei nationale de tineret care s-a calificat dupa foarte multi ani la Campionatul European din Croatia. Colin este normal sa ramana, dar oricum nu credem ca sta aici degeaba, nici el, fratele lui sau cei noi transferati. Sunt profesionisti si asa cum ii aplaudam la victorii sa-si assume si esecurile. Sa nu uit….si noi la fel

 7. misu….se aude ceva de vreun drum in patria bozgorilor ?:D Hai Stiinta!nu trebuie sa aruncam cu pietre in colin….trebuie sa se puna cu tunurile pe baieti!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.