90 de goluri în două meciuri pentru juniorii III de la CSM Bacău !


Vineri dimineață, la Sala ”Orizont”, în organizarea clubului CSM Bacău 2010, a început primul turneu din cadrul seriei B al campionatului de handbal rezervat juniorilor III. Echipa gazdă a impresionat puternic încă de la primele două întâlniri, în care a înscris 90 de goluri ! Handbaliștii pregătiți de Gabriel Armanu și Ionel Gârlescu au învins cu 46-13 pe CSS Bacău și cu 44-15 pe CSS Tecuci. Sâmbătă, în cea de-a doua zi a turneului, CSM Bacău 2010 va juca dimineață de la 9, la sala ”Orizont”, cu LPS Onești, iar după-amiază, de la 18.45, cu Școala nr. 3 Adjud, la Sala Sporturilor.

4 comentarii la „90 de goluri în două meciuri pentru juniorii III de la CSM Bacău !”

  1. Aruncati o privire la scoala sportiva si vedeti cine antreneaza la jocurile sportive…Numai non valori, cu doua exceptii…Uitati-va la rezultatele din ultimii ani la volei si handbal la nivelul tuturor grupelor de juniori de la I la IV.Pauza totala de performanta…Ca tot vorbeam de handbal…Tragedie totala la juniori III…sa putut urmari la sala Orizont organizat de CSM Bacau.Saracii copii de la CSS Bacau nici nu stiu sa stea in teren, sunt debusolati, cu lacune mari, fara nici un orizont tehnico-tactic…Stiti cine -i antrenor ?! eric berza. Nu n-am gresit, sa scriu cu majuscule, dar atat merita.Ar trebui sa se ascunda de rusine…la cate douazeci, treizeci de goluri diferenta au piedut copii bacauani in fata celorlalti competitori.Rusine domnule berza.Poate ar trebui sa se pensioneze la cerere, ca mai are numai doi ani.Ar fi benefic , poate are loc un alt profesor care are mai mult talent in a creste talente.Daca este cineva curios…sau a auzit cineva de un rezultat al domnului berza de-a lungul anilor.Va spun eu, nu exista.Zero barat…nici o performanta.Rusine inca o data domnului berza.Oare conducerea CSS Bacau nu se autosesiseaza.Domnule Milon, ca ati revenit in forta…ce parere aveti ?!

  2. Ca tot s-a postat foto cu domnul Vieru , care a aparat poarta Stiintei cu succes multi ani si a fost inlaturat ca o masea stricata, refugiindu-se la Tecuci unde isi face treaba bine la CSS Tecuci.
    Domnilor care conduceti cele trei cluburi la care se face handbal, ce parere aveti.Sunt fosti jucatori care ar merita sa antreneze la orice nivel. Vieru, Garlescu…Poate „aude” cineva…Poate scrie cineva si in presa scrisa…

  3. Viitorul suna bine. CSM Bacau au echipa frumoasa, antrenori foarte buni, sunt de departe instruiti si au calitati. Daca puteti mai jucati in Sala Sporturilor sa va cunoasca toata lumea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.