Novanc: ”Vrem un parcurs cât mai lung în Cupa EHF” / Voica: ”Suedezii nu vor veni la plimbare”


Marius Novanc nu știe nimic despre viitorea adversară a Științei în Cupa EHF, dar vrea să facă istorie în cupele europene cu gruparea băcăuană: ”Nu știu încă detalii despre ei. Oricum, Suedia a excelat întotdeauna la handbal și ne așteptăm să avem un adversar destul de bun. Având în vedere că jucăm ambele meciuri aici, sperăm să tranșăm încă din primul meci calificarea și fac apel pe această cale la public să fie alături de noi. Ne dorim să ajungem cât mai departe în Cupa EHF, ar fi o performanță pentru noi, pentru oraș și trebuie profitat din plin.”

Eliodor Voica e circumspect vizavi de faptul că Știința va juca ambele partide cu Ystads IF pe teren propriu. Întrebat dacă nu există pericolul unei relaxări a jucătorilor săi, antrenorul principal al vicecampioanei a spus: ”Într-adevăr, acesta este cel mai periculos lucru de care ne-am putea lovi. Totuși, nu trebuie să uităm că suedezii au avut un handicap de 5 goluri și au marcat 11, deci nu e o echipă care vine să facă o simplă plimbare în România. Va trebui să tratăm aceste două partide cu maximă seriozitate. Faptul că jucăm ambele meciuri acasă nu constituie un avantaj decisiv, să nu uităm că jocul se dispută pe teren.”

Un comentariu la „Novanc: ”Vrem un parcurs cât mai lung în Cupa EHF” / Voica: ”Suedezii nu vor veni la plimbare””

  1. Oricum ar fi nu trebuie sa va plangeti. Aveti conditii si marele avantaj ca jucati doua meciuri acasa. Mult succesc si nu o mai cotiti. Daca jucati acasa si in deplasare era normala declaratia. In aceste circumstante nu. Oricum ne dorim ca la Bacau sa se joace din nou in cupele europene. Succes!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.