Fotbal, Liga a III-a / Avancronica etapei a II-a


Sport Club Bacău dispută vineri, de la ora 17, pe stadionul ”Letea”, primul meci acasă din campionat. În fața nou-promovatei Știința Miroslava (jud. Iași), fotbaliștii băcăuani au ocazia să arate că au depășit șocul plecării lui Viorel Tănase și să se reabiliteze după prestația slabă din prima etapă. Interesant e faptul că din echipa oaspete face parte fostul vârf al celor de la Sport Club, Cristian Ungureanu. Băcăuanii vor fi din nou conduși de pe banca tehnică de cuplul Sorin Condurache – Giani Florian.

Aerostar Bacău merge la Panciu pentru partida cu Young Stars cu gândul să recupereze punctele pe nedrept pierdute în runda inaugurală acasă, cu Sport Club. Dacă vor arăta aceeași formă ca vinerea trecută, puștii pregătiți de Fane Apostol au toate șansele să repete rezultatul din sezonul precedent, când Aerostar s-a impus la Panciu cu 3-1.

După egalul dramatic cu Oțelul II Galați, CSM Moinești se deplasează la Roman, pe un teren de unde oaspeții obțin puncte cu greu. Celelalte meciuri ale etapei a II-a: Ceahlăul II – Bucovina Rădăuți, Sporting Suceava – FCM Dorohoi și Oțelul II Galați – FCM Huși. Kosarom Pașcani stă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.