”Invențiile presei” s-au adeverit: Tănase a părăsit Bacăul


Anunțat încă de la începutul săptămânii ca succesor al lui Dorinel Munteanu la Oțelul Galați, Viorel Tănasea negat vehement mutarea, calificând-o drept ”invenție de presă”. Iată însă că ”Tase” a lăsat baltă proiectul Sport Club Bacău cu numai trei zile înainte de startul campionatului și a plecat acasă, la Galați, pentru a prelua echipa la care a evoluat timp de 17 ani. În aceste condiții, conducerea clubului băcăuan va trebui să găsească rapid o soluție pentru banca tehnică. Cea mai la îndemână dar și cea mai indicată variantă ar fi cea a lui Gheorghe Poenaru, liber de contract după despărțirea din primăvară de FCM Bacău, echipă cu care a făcut minuni, preluând-o din Liga a III-a și ducând-o în prima jumătate a eșalonului secund cu un lot foarte tânăr.
După toate probabilitățile, în partida de vineri cu Aerostar de vineri după-amiază, jucătorii de la Sport Club vor fi conduși de pe bancă de secunzii Sorin Condurache și Giani Florian.

6 comentarii la „”Invențiile presei” s-au adeverit: Tănase a părăsit Bacăul”

    1. Mercenari pe dracu. Se duce sa antreneze echipa lui de suflet , e ceva normal fiind din Galati si jucand la otelul 17 ani, nu ti se pare ceva normal ?

  1. A plecat sa antreneze in div A o echipa care acum 2 ani a luat titlul de campioana,iar de lasat in urma a lasat un proiect a unei echipe de div C care se lupta de 3 ani sa urce un esalon mai sus.

  2. Oricum ai privi e o lipsa totala de respect pentru meseria ta,pentru ideea de profesionist, lipsa de respect pentru niste oameni care ti-au intins o mana la greu !! o panarama de mercenar in definitiv…..cand iti lasi colectivul cu 3 ziloe inainte de start nu ai caracter !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.