Metalurg Skopje – Știința MD Bacău 26-19 (12-9), în turneul de la Struga


Știința Municipal Dedeman Bacău a pierdut primul meci din cadrul turneului internațional de la Struga (Macedonia). Băcăuanii au întâlnit cea mai puternică echipă prezentă la această competiție, RK Metalurg Skopje, în fața căreia au cedat din cauza numeroaselor greșeli individuale, a ratărilor și a unui arbitraj părtinitor. De altfel, în repriza secundă, managerul Puiu Ciobanu a pătruns în suprafața de joc pentru a protesta, fapt pentru care a fost avertizat… Colin Voica. La finalul meciului, au fost desemnați cei mai buni jucători din fiecare echipă, de la Știința fiind nominalizat Uelington Da Silva Ferreira.

”A fost un meci pe care l-am început bine, cu momente foarte bune de apărare. În partea secundă a primei reprize, pe fondul unor ratări și greșeli tehnice, echipa gazdă a reușit să se desprindă și grație experienței lor ca jucători și a faptului că joacă de mult timp împreună. Cred că diferența putea să fie alta, dar trebuie să recunoaștem că am întâlnit o echipă macedoneană ce are un plus față de noi, lucru care s-a văzut și în partea a doua a jocului”, ne-a spus antrenorul principal al Științei, Eliodor Voica.

UPDATE Marcatori
RK Metalurg: Moisovski 7, Mirkulovski 5, Markoski 3, Manaskov 3, Vucicevici 3, Moisoski 2, Levov 2, Dimovski 1.

Știința: Da Silva 5, Georgescu 4, Ghiță 3, Păunică 2, Păiuș 2, Novanc 1, Iancu 1, G. Bujor 1.

Joi, de la ora 19.00 (ora României), Știința Municipal Dedeman Bacău va juca împotriva vicecampioanei din Belarus, Meshkov Brest, într-un meci decisiv pentru ocuparea locului secund în grupă.
Foto: rkmetalurg.mk.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.