Trofeul memorialului ”Teofil Bora” rămâne la Bacău


Cel de-al treilea trofeu al Memorialului Teofil Bora la Minifotbal rămâne la Bacău, FC Coriolan Bacău reușind să câștige finala competiției în fața campioanei Romanului, Oz Er Golden. Băcăuanii au avut meciul la dispoziție conducând ostilitățile, însă romașcanii au revenit de fiecare dată, egalând chiar în ultimele secunde ale partidei la 2-2 și ducând meciul la loviturile de departajare. Portarul Romanului, Gabriel Coșa, a fost un înger păzitor pentru echipa sa, în timp Robert Pușcasu a fost cel mai bun jucător al coriolanilor, într-un meci de nota 10 în ciuda vremii nefavorabile, încheiat cu scorul final de 5-4.
Pentru a ajunge în finală FC Coriolan a trecut în semifinale de Emisil Oituz cu scorul de 8-5, în timp ce Oz Er Golden Roman a câștigat partida cu FC Zimbru Bacău cu scorul de 4-2, nu fără mari emoții însă, deoarece la pauză scorul era de 1-0 în favoarea echipei FC Zimbru. Astfel în finala mică s-au întâlnit Emisil Oituz și FC Zimbru Bacău, meci câștigat cu 5-1 de echipa din Oituz.

FC Coriolan continuă tradiția ca o echipă băcăuană să se impună în această competiție după primele două ediții câștigate de FC Nordului și Grafit Soccer Invest, fiind de altfel și cel mai important trofeu pe care coriolanii și-l pot pune în vitrină.

”Le mulțumesc tuturor echipelor participante și în mod special echipelor din afara Bacăului care au răspuns invitației noastre și sperăm că anul viitor să adunăm la start mult mai multe echipe pentru a păstra vie memoria dr.Teofil Bora. Totodată vreau să remarc apariția unor tineri de mare perspectivă, printre care i-aș menționa pe Alexandru Ghitiu sau Angel Vieriu”, a declarat Gheorghe Burleanu, președintele Asociației Județene de Minifotbal și inițiatorul Memorialului Teofil Bora.

Memorialul Teofil Bora a reprezentat și un bun exercițiu pentru toate echipele participante înainte de debutul noii ediții de campionat programat pe 1 septembrie. Echipele care doresc să ia startul în noua ediție de campionat la Bacău și respectiv Onești mai au posibilitatea până pe data de 25 august să se înscrie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.