Fenerbahce a aterizat la Bacău


Formația turcă Fenerbahce Istanbul a aterizat marți, la ora 13.30, pe Aeroportul Internațional din Bacău. Turcii au venit în România pentru manșa retur din turul 3 preliminar al Champions League, cu FC Vaslui, partidă care va avea loc la Piatra Neamț miercuri, de la ora 21.00. Iar dacă Bacăul va găzdui în sezonul viitor doar echipe ca Știința Miroslava și FCM Dorohoi, iubitorii de fotbal băcăuani au ocazia de a vedea un meci din preliminariile Ligii Campionilor aproape de casă, mai ales că prețurile anunțate sunt modice, 10 lei la peluză, 15 lei la tribuna a II-a și 25 de lei la tribuna I.
UPDATE: Se pare că biletele s-au vândut în cel mai pur stil românesc, adică la bișnițari, astfel încât, cu o zi înainte de meci, la casele stadionului nu mai sunt bilete.

3 comentarii la „Fenerbahce a aterizat la Bacău”

  1. Încercaţi să ajungeţi la magazionerul stadionului din Piatra. Cică şi-ar fi păstrat 100 de bilete, pe care le vinde cu 30 lei.

    1. ma lasi :)) prietenul meu robert ghionae la sunat astazi pe nea gelu…nici o sansa !! sa fim seriosi,toate biletele au plecat la bisnitari in secunda 1 !!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.