EXCLUSIV / Ionuț Georgescu: ”Colectivul de la Știința e unul de nota 10”


La întoarcerea din cantonamentul de la Piatra Neamț, l-am abordat pe noul jucător al Științei Municipal Dedeman Bacău, Ionuț Georgescu, pentru a afla primele sale impresii în calitate de handbalist al formației pregătite de Colin Voica.
Rep.: În primul rând, bine ai venit la Bacău! Ce te-a determinat să vii la Știința ?

Ionuț Georgescu: Bine v-am găsit! Am mai avut discuții cu cei de la Știința și în anii trecuți, dar acum se pare că au fost mai convingători. Mi-a plăcut planul lor de viitor și faptul că e un club care vrea să facă performanță.

Rep.: Cum a fost anul petrecut în Spania ?

I.G.: Din punct de vedere handbalistic a fost un an bun pentru mine, am avut multe de învățat. Clubul la care am jucat a avut probleme financiare foarte mari și din această cauză am reziliat contractul cu ei cu un înainte de finalul lui.

Rep.: Cum a decurs perioada de cantonament, de la Piatra Neamț ?

I.G.: Ca orice perioadă de pregătire, a fost grea, dar eu zic că noi ne-am făcut treaba. Antrenorii s-au declarat mulțumiți de efortul pe care l-am depus acolo și sperăm ca acest efort să-l încununăm cu niște rezultate pe măsură în Liga Națională și în Cupa EHF.

Rep.: Cum ți se pare colectivul de aici ?

I.G.: E un colectiv tânăr și super ca atmosferă. M-am integrat super OK, băieții sunt de nota 10 și cred că putem obține performanțe bune aici.

Rep.: Obiectivul de a ataca sezonul acesta titlul ți se pare abordabil ?

I.G.: Cei de aici au ambiții mari, iar eu zic s-o luăm pas cu pas, să începem campionatul bine, să fim toți în plenitudinea forțelor, să nu avem accidentări și de la meci la meci să creștem în valoare, iar apoi, de ce nu ?, ne vom putea bate și la titlu. Se știe faptul că HCM Constanța e prima favorită, dar eu zic că ambiția, tinerețea și dorința de afirmare pot fi atu-uri importante ale noastre.

Rep.: Referitor la tragerea la sorți din Cupa EHF, tu ce preferi: portughezii de la Sporting sau suedezii de la Ystads ?

I.G.: Nu știu, sunt două școli total diferite, am văzut că portughezii au crescut în ultimii ani. Deocamdată, nu am nicio favorită, vom vedea, sper să ne facem treaba și să ne calificăm indiferent de adversar.

Un comentariu la „EXCLUSIV / Ionuț Georgescu: ”Colectivul de la Știința e unul de nota 10””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.