FCM Bacău a câștigat la TAS litigiul cu Steaua referitor la Eugen Baciu


Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a decis că Steaua București datorează clubului FCM Bacău 800.000 de euro plus penalități de 40.000 de euro, după cum informează gsp.ro. În urmă cu opt ani, la transferul lui Eugen Baciu în Ghencea, clubul bucureștean se angaja ca, în cazul unui transfer al jucătorului în străinătate, să achite clubului băcăuan 400.000 de euro. De asemenea, contractul semnat la acea vreme prevedea că Steaua trebuie să plătească 800.000 către FCM Bacău dacă relațiile contractuale dintre Baciu și gruparea bucureșteană încetează din orice alt motiv. La capitolul ”orice alt motiv” se încadrează și încheierea contractului dintre cele două părți în vara anului trecut, când Baciu s-a întors la FCM Bacău, unde a evoluat în turul campionatului precedent.
”Dacă Steaua nu plătește până la prima etapă, va fi penalizată cu 3 puncte, iar noi vom acționa și în civil pentru obținerea penalităților de 2,9 milioane de euro”, a declarat Dumitru Sechelariu la sport.ro.
De partea cealaltă, Gigi Becali a replicat la GSPTV: „O să facem un proces în civil, pentru că deja sînt convins că au fost aranjamente la TAS cu judecătorii. E o firmă de la Timişoara, care are aranjamente acolo. O să pun problema asta şi la Parlamentul European, e corupţie mare acolo. O să fac plîngere penală împotriva celor de la TAS. Pe Sechelariu Marian Iancu l-a învăţat cum să procedeze. Mie mi-a zis Cristi Borcea că la TAS sînt mari nenorociri”.

4 comentarii la „FCM Bacău a câștigat la TAS litigiul cu Steaua referitor la Eugen Baciu”

  1. Degeaba a castigat FCM,banii vor merge in acelasi buzunar mare si nesatul numit sechelariu.ca in multe alte cazuri asemanatoare banii nu se intorc in fotbal……

  2. Curiliuc si Mihalacioaie au fost cedati la Iasi pentru 1 an si Intuneric a plecat la Constanta !! iar banii daca ar ajunge in conturile clubului ar fi super,dar sigur se duc in banii mafiotului sechelariu !!deci…fcm bacau nu a castigat nimic…doar ajuta un nemernic sa supravietuiasca

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.