EXCLUSIV / Uelington Da Silva Ferreira: ”N-am mai făcut nicăieri antrenamente atât de dure”


Sport.Bacaul.Ro vă oferă primul interviu acordat de handbalistul brazilian Uelington Da Silva Ferreira în calitate de jucător al Științei Municipal Dedeman Bacău, din care veți afla primele sale impresii despre noua sa echipă.

Rep.: Pentru început, spune-ne ceva despre cariera ta de până acum.

Uelington Da Silva: Am început handbalul la clubul brazilian Maringa, după care am jucat 5 ani în Italia la echipele Pallamano Noci și Pallamano Conversano. De asemenea, am jucat în naționala Braziliei între 2005 și 2011.

Rep.: Cum ai ajuns în România, la Știința ?

UDS: În Italia, am jucat împreună cu un handbalist român, Petru Pop, el fiind cel care mi-a făcut legătura cu echipa, apoi am venit, am dat probe și acum iată-mă rămas aici.

Rep.: Ce știi despre handbalul românesc ?

UDS: Știu că e un campionat foarte puternic în comparație cu cel italian, de aceea am și ales să vin în România, pentru a crește în joc și a ajunge la nivelul meu cel mai bun.

Rep.: Cum ți se par echipa și noii tăi coechipieri ?

UDS: Foarte bune. Deja m-am împrietenit cu toată lumea, sunt sigur că în timp relațiile dintre noi vor fi tot mai apropiate și va fi totul în regulă.

Rep.: Ce părere ai despre antrenamentele de aici ?

UDS: Foarte dure, sunt extrem de obosit, dar așa trebuie să fie. N-am mai făcut nicăieri antrenamente atât de intense, dar e foarte bine așa, ne va fi de folos mai târziu.

Un comentariu la „EXCLUSIV / Uelington Da Silva Ferreira: ”N-am mai făcut nicăieri antrenamente atât de dure””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.