Știința Municipal Dedeman Bacău a început pregătirile în formulă incompletă


Vicecampioana României la handbal masculin a sunat adunarea luni dimineață în vederea startului pregătirilor pentru sezonul care va începe peste două luni. La reunire s-au prezentat 19 jucători, inclusiv noutățile Georgescu, Novanc și Păiuș, alături de cei doi handbaliști sosiți în probe, Gorbunov și Butenko. Din motive de avion n-au sosit Uelington Da Silva și Shota Tevzadze, la prima ședință de pregătire fiind prezenți și tinerii Alex Tărâță, Mihai Bujor și Bogdan Moisă.
Joi, Știința pleacă în tradiționalul cantonament de la Piatra Neamț, care va dura până pe 25 iulie. La capitolul turnee de pregătire, băcăuanii vor începe cu Cupa Municipiului Bacău (9-11 august), apoi se vor deplasa în Macedonia pentru puternicul turneu de la Struga (14-18 august), pentru ca la finele lunii viitoare echipa lui Colin Voica să joace la Cupa Odorheiului.
Sezonul oficial va începe pentru Știința pe 8/9 septembrie, odată cu primul tur preliminar din Cupa EHF, tragerea la sorți fiind programată pentru 24 iulie.

5 comentarii la „Știința Municipal Dedeman Bacău a început pregătirile în formulă incompletă”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.