Locul 4 pentru juniorii de la Sport Club Bacău


Juniorii A1 de la Sport Club Bacău au pierdut ambele partide disputate sâmbătă și duminică la Buftea. Băcăuanii au pierdut mai întâi în semifinale sâmbătă, 0-6 cu FC Dani Coman Pitești, formație care avea să devină campioană după ce a câștigat finala cu Sporting Roșiorii de Vede cu același scor.
Duminică, în finala mică, elevii profesorilor Giani Florian și Codrin Mindirigiu au pierdut cu 1-2 finala mică, disputată împotriva celor de la Kinder Junior Paleu, după ce băcăuanii au condus la pauză cu 1-0.
Performanța juniorilor băcăuani rămâne una meritorie, în condițiile în care echipa Sport Club Bacău a avut în componență jucători cu 2 și 3 ani mai mici decât vârsta categoriei la care au evoluat.

2 comentarii la „Locul 4 pentru juniorii de la Sport Club Bacău”

  1. Felicitari, este un rezultat bun, dar pentru cum ii stiu pe Giani Florian si Codrin Mindirigiu, este total nemultumitor. Teoria asta cu jucatori cu 2 -3 ani mai mici, nu sta in picioare, dupa parerea mea. Cu vreo 20 -22 ani in urma un Cornel Fisic, Lica Movila, Costel Artenie, Iosif Pant, Ghita Viscrianu, Lica Borcea, Doru Arvinte, si altii, se bateau de la egal la egal la 16-17 ani cu jucatori mai mari ca ei (Ticleanu, Gh. Geolgau, Bumbescu, etc, de la ”U” Craiova-numai un exemplu), la juniorii divizionari a lui S.C. Bacau, si au terminat pe locul 3 acel campionat, in acelasi an luind si MEDALIA DE AUR LA JUNIORI REPUBLICANI 1 (echipa regretatului Nicolae Radu), S-a jucat pe 2 fronturi si va spun sigur, nu a fos DELOC USOR !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.