Novanc e jucătorul Științei Bacău / Doi ruși vor veni în probe la echipa lui Colin Voica


Marius Novanc este și el jucătorul Științei Municipal Dedeman Bacău, dar nu e ultimul handbalist care a semnat cu gruparea băcăuană. ”El a semnat mai demult cu noi, numai că am preferat să nu facem public acest lucru pentru a-l proteja pe jucător”, ne-a spus managerul Puiu Ciobanu. De asemenea, la reunirea programată pentru 9 iulie, Eliodor Voica va avea în probe doi handbaliști ruși, un portar din campionatul Rusiei și un inter dreapta din campionatul Ungariei.
În ceea ce privește Cupa Municipiului Bacău, programată pentru perioada 9-11 august, au confirmat participarea HC Odorhei și Dinamo Municipal Călărași, rămânând să fie găsită și o a patra echipă, în funcție de stadiul pregătirilor potențialelor participante.

4 comentarii la „Novanc e jucătorul Științei Bacău / Doi ruși vor veni în probe la echipa lui Colin Voica”

  1. Chike Onye-jekwe a fost pus liber de HCM si poate se reintoarce la Stiinta desi a avut probleme de salariu in trecut.

  2. Cred ca ar mai fi nevoie de un conducator de joc pentru a avea o dublura pe acest post. Dimache mi se pare o solutie buna dupa cum l-am vazut jucand anul acesta.

  3. pacat ca n-a mai ramas laufceac … a fost cel mai bun portar pe care l-a avut bacaul de cand a promovat …

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.