Shota mai rămâne un an la Bacău / Știința, invitată la un puternic turneu în Macedonia


Negocierile dintre Știința Municipal Dedeman Bacău și portarul georgian Shota Tevzadze s-au încheiat prin semnarea unui nou contract între cele două părți, valabil un sezon. În ceea ce privește contractele cu Georgescu și Novanc acestea vor fi semnate în cursul săptămânii viitoare. Altfel, vicecampioana României a primit o invitație pentru un turneu în Macedonia, programat în perioada 14-18 august. Turneul va avea loc în localitatea Struga, celelalte participante fiind Metalurg Skopje (Macedonia), Dunkerque HB (Franța, finalista Cupei EHF), Dinamo Minsk, Meshkov Brest (campioana, respectiv vicecampioana din Belarus) și naționala Emiratelor Arabe Unite. ”Le-am răspuns organizatorilor și le-am cerut câteva detalii suplimentare, probabil că vom merge în Macedonia la acest turneu”, ne-a precizat Puiu Ciobanu, managerul Științei.

8 comentarii la „Shota mai rămâne un an la Bacău / Știința, invitată la un puternic turneu în Macedonia”

  1. din ce se spunea prin tribune, laufceac nu poate tehnic sa mai ramana inca un an.

    cica, daca ramane mai mult de un an in afara structurilor mapn isi pierde pensia.

  2. o veste foarte buna.asta e cea mai buna alegere de pana acum.SHOTA iti multumim ca ai semnat in continuare cu STIINTA.

  3. Bravo conducerii cu jumatate de gura:daca le prelungeau si lui Kurilenko si Gurkovski si ii aduceau si pe Gerogescu si Novanc atunci puteam spune ca ne putem bate la titlu!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.