Handbal, juniori I, finalele / Extrem e noua campioană, CSS Bacău a luat bronzul


Turneul final al handbaliștilor juniori I s-a încheiat joi la prânz la Bacău, cu victoria vicecampioanei de anul trecut, Extrem Baia Mare. Echipa gazdă a izbutit o meritorie clasare pe podium, impresia fiind că această generație putea mai mult, dar fără antrenor e greu… Iată casetele tehnice ale finalelor și laureații turneului.

FINALA MICĂ

CSS BACĂU – CSS SIBIU 32-28 (16-9)

CSS Bacău: Bobeică, Bujor – Moisă 12, Rață 8, Liță 6, Butnaru 3, Lungu 1, Fodor 1, Cojocaru 1, Ursu, Chiribașa, Beca. Antrenori: George Călin și Sebastian Hagiu.

CSS Sibiu: Mocanu, Tolciu – Verza 7, Micloș 6, Voica 6, Banea 3, Barb 2, Iliuț 2, Iancu 1, Demian 1, Vîtcă, Bogdan. Antrenori: Matei Damian și Dan Sitterli.

FINALA MARE

EXTREM BAIA MARE – CSS 2 BAIA MARE 33-29 (17-14)

Extrem: Makaria – Leordean 11, Pop 9, Lețu 7, Filip 3, Bura 2, Huta 1, Silinc. Antrenori: Iulian și Răzvan Pop.

CSS 2 Baia Mare: Gadja – Gaboreanu 7, Babici 5, Balint 5, Barboloviciu 3, Polocoșer 3, Mușat 3, Preda 2, Gherasim 1, Cupsenar. Antrenori: Iuliu Varady și Ioan Chircu.

Cel mai tehnic jucător al turneului: Bogdan Moisă (CSS Bacău)

Cel mai bun portar al turneului: Ionuț Iancu (Gr. Șc. 1 Mai Ploiești)

Golgeterul turneului: Călin Leordean (Extrem Baia Mare).

Echipa turneului: Iancu (portar, Gr. Șc. 1 Mai Ploiești), Preda (extremă dreapta, CSS 2 Baia Mare), Polocoșer (inter dreapta, CSS 2 Baia Mare), Liță (pivot, CSS Bacău), Verza (centru, CSS Sibiu), Lețu (inter stânga, CExtrem Baia Mare), Negru (extremă stânga, Lic. Teoretic Traian Vuia Reșița).

Vineri după-amiază revenim cu o amplă galerie foto !

15 comentarii la „Handbal, juniori I, finalele / Extrem e noua campioană, CSS Bacău a luat bronzul”

  1. ACEST ANTRENOR GEORGE CALIN ESTE CEL MAI SLAB ANTRENOR DIN ISTORIA JUNIORILOR BACAUANI, FARA CUNOSTINTE SI FARA NICI UN FEL DE LOGICA HANDBALISTICA! SUB NIVELUL MARII…

  2. cum adica fara antrenor? ce aveti impotriva domnului george calin? va aduc aminte ca, interul dreapta care joaca la nationala Cristi Ghita a fost crescut de dl George Calin….

    1. Echipa Bacăului a jucat după ureche, asta a constatat toată lumea. Iar Călin e același care acum niște ani a ratat calificarea la un turneu final cu jumătate din echipa națională de tineret pe mână.

    2. L-a crescut? Da’ ce l-a imbracat el? I-a dat sa manance? E meritul jucatorului ca a ajuns la acest nivel. A reusit totul prin multa munca si multa ambitie! Si chiar daca toate meritele i-ar reveni lui Calin, ce alti jucatori a mai promovat el? Calin nici nu stie sa se poarte. Daca el crede ca se face treaba cu injuraturi si amenintari se insala amarnic. Felicitari jucatorilor pentru rezultat!

      1. acu o iei la misto…. dak domnul calin nu ar fi facut altceva la antrenamente decat sa joace fotbal, ghita nu ar mai fi ajuns unde este acum. tot prin indrumarea antrenorului a ajuns asa…. vorbiti aiurea, fara ca macar sa fi participat la vre-un antrenament al css-ului…. handbalul pare usor din tribuna

  3. Este greu de crezut ca acesti baieti au reusit aceasta performanta , daca vreti cu litere mari , in conditiile in care nu s-a apelat la importuri ca anul trecut , asa adunati de pe maidan ! Adica fara aportul antrenorilor. Din pacate ne trezim sa comentam fara sa fim in cunostinta sau chiar din interese conexe !

    1. Fără importuri, zici ? Bobeică și Rață ce-s ? Cât despre performanță, ea aparține în proporție de 99% talentului jucătorilor. Placa aia cu interesele conexe e deja ridicolă.

      1. bobeica cu rata au venit in bacau pentru csm, si joaca si la css deoarece le permite varsta…css-ul nu a platit nici un ban pentru ei… anul trecut bacaul a castigat titlul, dar din toata echipa doar moise bogdan era bacauan…. nu putem spune ca a fost o victorie a bacauanilor ci a moldovenilor….
        si talnetul….daca nu este cineva care sa iti puna in valoare aptitudinile nu prea iti iese nimic….si in legatura cu „jucatul dupa ureche”…. va referiti la faptul ca nu s-a jucat pe baza de scheme ci doar pe actiuni personale….. nici una din echipele participante nu s-a bazat pe scheme….

    1. nu e adevarat… domnul hagiu era pe banca doar ca sa fie la numaratoare…. el nu participa la antrenamentele celor de la css.

  4. Va multumim anticipat pentru ampla galeria foto promisa si, inca o data pentru profesionalismul relatarilor de la Turneul Final Juniori I 3-7 iunie 2012. Ar fi ideal ca publicatiile on-line si nu numai – din tara intreaga sa urmeze exemplul publicatiei bacauane sport.bacaul.ro.

  5. Toata aceasta discutie legata de cat de antrenor e unul sau altu mi se pare o polita personala,o porcarie…..pacat…daca e cineva pe lumea asta care poate afirma ca avem cu certitudine echipa mai tare ca baimarenii atunci ……poate in anumite circumstante,in anumite zile am fi putut bate pe oricare dintre ele,dar per total ambele echipe au fost categoric mai valoroase decat noi.e suficient sa ne uitam la extreme…..cu tot respectul pentru acei copii,dar la acest turneu au fost depasiti total….

  6. ce nu va mai plac moldovenii..au venit si din primul an au luat titlul…bravo lor,ca aratau a echipa

  7. bravo tuturor copiilor care au participat la acest turneu si la intreg campionatul!bravo organizatorilor!bravo ..mai tuturor…cu o MARE exceptie!!!as intreba doar,si cine poate raspunde sa o faca:CINE si pe ce CRITERII a stabilit echipa turneului?!nu vi se par unele nominalizari ….anomalii?

  8. Sport.Bacaul.ro a fost singurul site care a prezentat zilnic desfășurarea turneului. Pentru ”delictul” de a fi sperat mai mult de la acest turneu (la care echipa Bacăului a avut în componență cel mai tehnic jucător, cel mai bun pivot, portarul naționalei de juniori și cel mai bun inter stânga de anul trecut) s-a sărit la gâtul nostru cu frenezie. Le mulțumim cititorilor băcăuani pentru felul lor special de a se manifesta, precum și băimărenilor care ne-au apreciat eforturile (deloc ușoare, vă asigurăm) de a reflecta cea mai importantă competiție a handbaliștilor juniori I.

Comentariile sunt închise.