Aduceți cupa la Bacău !


La finalul celui mai bun sezon din istoria echipei, Știința Municipal Dedeman Bacău atacă ultimul trofeu pus în joc, e vorba de Cupa României. Eliodor Voica și compania vor încerca, de marți până joi, să facă istorie pentru Bacău în Sala sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare și să aducă pe malul Bistriței trofeul mult dorit de suporterii băcăuani. Primul hop nu va fi deloc unul simplu, Știința urmând să întâlnească marți, de la ora 20, pe Poli Timișoara, adică echipa care a împiedicat-o pe HCM Constanța să devină campioană cu maximum de puncte, după un 24-24 obținut chiar pe malul mării. Cu toate acestea, băcăuanii au avantajul lotului mai valoros și al celor două victorii obținute în campionat în fața bănățenilor.
În cazul foarte probabil al unei victorii, Știința Municipal Dedeman Bacău va întâlni miercuri seara în semifinale învingătoarea din meciul CS Caraș-Severin – CSU Suceava.

Iată programul complet al sferturilor de finală ale Cupei României, programate marți:
14.00: HCM Constanța – Potaissa Turda
16.00: CS Caraș-Severin – CSU Suceava
18.00: HC Odorhei – Energia Pandurii Tg. Jiu
20.00: Știința MD Bacău – Poli Timișoara

34 de comentarii la „Aduceți cupa la Bacău !”

  1. Este cineva interesat de o excursie la Baia-mare ? Personal as merge dar singur e ..aiurea.daca vrea cineva sa mearga haideti sa ne organizam aici.am merge cu masina mea,tot ce tine de drum ma priveste ….

      1. da-mi numarul sa te sun,am fi 4 cu tot cu nobody,mai mult decat perfect !

    1. e o problemaq daca mergi si pentru semifinala ? cu oricare am juca,suceava sau resita va un meci al draqu de frumos……mai ales ca zona abunda de cazari la preturi absolut rezonabile !!

  2. Am vb cu managerul puiu ciobanu…daca ne calificam organizam deplasare la baia mare.asaca fiti pe faza…

  3. Programul după primele meciuri este greşit. Câştigătoarea dintre Suceava şi Reşiţa joacă cu HCM Constanţa.

  4. Comentatorul digi sport spunea ca Hcm Constanta si Stiinta Bacau merg ambele in Champions League. E adevarat ???

    1. a spus „constanta merge in champions league si bacaul impreuna cu odorhei in liga europeana”, sau cum s-o chema…asa am inteles

  5. care mergeti la baia mare maine ???? sa stim ce transport sa luam ….???? astept urgent propunerile …..

  6. Clubul Stiinta Bacau organizeaza excursie pentru finala cupei romaniei.va rog sa postati aici care vreti sa mergeti pentru a sti exact ce fel de autocar se inchiriaza

    1). Bacau
    2)……..continuati !

  7. acu sa va vad ,,maine ora 10 plecarea la baia mare ……..care cum veniti astept mesaj pe nr 0721974223 sau 0751416357…..

  8. HOTARATI-VA ODATA ….JUCAM FINALA CUPEI ROMANIEI SI VOI STATI PE GANDURIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ALOOOO CARE MERGETI LA BAIA MARE .,……????

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.