JOS PĂLĂRIA ! / Știința MD Bacău – CSM Ploiești 44-23 (19-16)


Știința Municipal Dedeman Bacău le-a dăruit suporterilor un spectacol de gală la ultimul meci al campionatului care i-a adus în premieră titlul de vicecampioană. Publicul băcăuan n-a rămas dator, răsplătindu-și favoriții cu încurajări frenetice și cu multă, multă dragoste. Adevărul e că, indiferent de rezultatul partidei cu CSM Ploiești, această cronică nu putea fi decât la superlativ pentru cea mai iubită echipă a Bacăului. Știința a jucat rolul gazdei bune timp de o repriză după care, în mitanul secund, a pornit în trombă mașina de handbal, cu o apărare-beton, contraatacuri devastatoare și, bonus de final de sezon, câteva aeriene magnifice.
La finalul celui mai bun sezon din istoria echipei, nu putem spune decât ”JOS PĂLĂRIA, BĂIEȚI ! JOS PĂLĂRIA, COLIN ! VĂ MULȚUMIM !”

ȘTIINȚA: Laufceac (6 interv.), Tevzadze (13 interv.) – Ghiță 8, Rotaru 5, Iancu 5, Kurilenko 4, Bondar 4, Păunică 4, Dospinescu 3, Ramba 3, G. Bujor 3, Gurkovsky 2, Manea 1, Iacob 1, B. Voica 1. Antrenor: ELIODOR VOICA.

13 comentarii la „JOS PĂLĂRIA ! / Știința MD Bacău – CSM Ploiești 44-23 (19-16)”

 1. Felicitari tuturor baietilor care au contribuit laacest sezon magnific facut de ei , si le urez multa bafta in cupele europene si ii rog in numele tuturor suporterilor sa incerce sa ne faca sa zambim si la finalul anului viitor 🙂

 2. Abia la sfarsitul acestui campionat atat de bun putem regreta cu adevarat finalul de sezon ratat de anul trecut cand nu am prins loc de cupe europene. Dupa cum a mers echipa anul asta cred ca aveam sanse reale sa castigam Cupa Challenge. sezonul viitor va fi mult mai greu – EHF e altceva decat Challenge. Pana atunci, mult succes la Cupa Romaniei – ce m-as bucura sa ne luam revansa in fata „avioanelor” de la Constanta in finala Cupei!

 3. cupa ehf si challnge s-au unit intr-un format numit european league bafta multa si poate aduce-ti cupa la bacau

  1. Merci de informatie, nu stiam de chestia asta. Insa si asa, cu noul format, European League va fi o nuca mai tare decat defuncta Challenge.

 4. barvoo stiinta!bafta in european league si in cupa romaniei!sper sa castigati finala in fata constantenilor,macar sa ne luam revansa de la ei

 5. Felicitari echipei, antrenorilor si publicului pentru acest sezon.
  Sper sa fie doar inceputul unui lung sir de performante, nu doar un simplu foc de paie.
  Raman cu regretul marginalizarii celui care, din punctul meu de vedere, este cel mai bun handbalist care a jucat vreodata la Bacau – Sandu Iacob. Sunt sigur ca, prin valoarea si experienta sa, ar fi putut ajuta mult mai mult echipa in acest an. Din partea mea are tot respectul.
  Nu vreau sa inchei fara a adresa multumiri celui care ne-a tinut tot timpul la curent cu stiri privind echipele de handbal si volei..

 6. (din graba am omis o parte din mesaj).
  Sper ca anii viitori sa aveti motive sa prezentati cat mai multe stiri pozitive privind sportul bacauan.
  P.S. Se mai aude ceva de un magazin cu echipamente sportive cu emblema Stiintei? Cred ca ar avea succes si ar fi frumos sa fie o sala plina cu suporteri imbracati cu tricouri identice.

  1. Din păcate, în sportul băcăuan nu s-a auzit de marketing, astfel încât e foarte greu de crezut că vom vedea curând vreun magazin de acest gen.

  2. sa incercat sezoanele trecute !! din pacate toate demersurile s-au lovit de refuzul actualilor proprietari ai sali sporturilor.pana nu vom avea o sala proprie nu va fi posibil. in actuala sala nu se da voie sa se vanda nici macar calendare cu echipa !!

 7. SA NU-L UITATI SI PE CEL CARE ARE 70 & MERITUL CA STIINTA BACAU EXISTA ..DOREL SANIE ……NU TE VOM UITA NICIODATA ..!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.