Avancronică: Tomis Constanța – Știința Bacău (marți, ora 19, live Digisport 2)


După două înfrângeri pe teren propriu săptămâna trecută, voleibalistele de la Știința Bacău au plecat la Constanța pentru a încerca un miracol. Echipa lui Florin Grapă trebuie să câștige marți seara pe terenul lui Tomis pentru a prelungi suspansul în finala Diviziei A1 la volei feminin. Chiar dacă antrenorul băcăuan s-a declarat resemnat după a doua înfrângere a echipei sale, suntem convinși că Herlea și compania nu se vor prezenta la Constanța în calitate de victime sigure. Este, până la urmă, și vorba de orgoliu, iar Știința are de demonstrat că nu întâmplător a terminat prima după sezonul regulat. Și nu numai că are de demonstrat, dar are și forța de a o învinge pe Tomis la ea acasă, iar minuni în sport s-au văzut destule, astfel încât speranța că am putea vedea duminică un meci decisiv la Bacău trebuie să rămână intactă. Cel puțin până mâine seară. HAI, ȘTIINȚA !

3 comentarii la „Avancronică: Tomis Constanța – Știința Bacău (marți, ora 19, live Digisport 2)”

  1. „Succesuri depline” by EBA
    Daca reveniti cu doua victorii, si baietii de la handbal va promit ca vor infringe HCM (ei vor a termina campionatul fara punct pierdut)
    E bun pariul?

    Bafta studentilor!

  2. Alta echipa care disputa meciul la o ora inteligenta si….decenta 🙂 doar la bacau domneste prostia, incompetenta si lipsa de respect pentru spectator !!

  3. Cu atatea personalitati ‘ influente ‘ in Bacau, aici meciurile se joaca la o ora apropiata gainilor. Sa vezi ceremonii dupa!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.