Declarații după Știința Bacău-Tomis Constanța 2:3


Florin Grapă: ”Cred că s-a încheiat această luptă pentru campionat. În acest moment nu vă pot spune ce s-a întâmplat în meciul de astăzi. Noi nu am mai servit foarte bine, constănțencele au forțat serviciul, le-a reușit acest lucru astfel că revenirea lor a fost una normală. Pot spune că vina este însă mai mult a noastră pentru pierderea acestui meci, decât reușita Tomisului. Acum nu mai pot spune că am pierdut încă o bătălie dar nu războiul fiindcă trebuie să fim realiști și să conștientizăm că la Constanța ne va fi extrem de greu. Vom vedea ce putem repara, fiindcă această nereușită va cântări greu în picioarele și mintea fetelor, în vederea Cupei României. Îmi pare rău, fiindcă oamenii prezenți astăzi în Sala Sporturilor ar fi meritat măcar o victorie!”

Darko Zakoc: Astăzi a fost un meci mult mai aprins și mă așteptam la acest lucru. Jucătoarele cu experiență pe care le are Știința ne-au oferit o replică foarte bună în primele două seturi. Revenirea noastră se datorează în mare parte faptului că am reușit să înlăturăm problemele de la preluare. E adevărat că acest 2-0 obținut pe terenul Științei este un rezultat grozav dar diferența mică dintre cele două echipe ne îndeamnă în continuare la prudență.

7 comentarii la „Declarații după Știința Bacău-Tomis Constanța 2:3”

  1. Trebuie sa fim realisti si sa recunoastem ca nivelul este foarte scazut si ca echipa mai slaba a fost Stiinta.Cu parere de rau spun ca fetele au fost impotente in frunte cu Sobo , care a fost tinuta in teren pentru „prezentarea artistica ” a celor decate 2 metri de pe fileu.
    P e cand la Costanta au jucat doua jucatoare, sarboica si rusoica.Dar cu sange de sportive, nu cu aere de podium, de prietene cu voleiul, cu sportivele.
    S-au chinuit un an de zile si si-au batut joc de munca lor si de nervii lui Grapa.Dar poate ca e si vina lui.
    Sa de-a Dumnezeu un reviriment la Constanta, dar…

  2. ba ia gata! care e problema voastra? dar cand tomis a loat bataie cu 3-0 de la Stiinta? ce mai spuneti hai shut up daca nu aveti ce face 3 ture de teren pas alergator,ce criticati atata fetele de la Stiinta,macar ele sunt din Bacau sunt Bacauance! nu sunt aduse de prin toata lumea Tomis abea daca are 2-3 jucatoare romance…… asa ca shhhhtttt

  3. Tovarasa, treci nitel la carte!!! Vezi cate jucatoare sunt chiar din Bacau!!!! Apoi mars tu la alergare! Dupa care iar la carte…, pentru limba romana

  4. macar sunt romance daca nu sunt din Bacau,spre deosebire de Constanta dar jos palaria pentru Diana Neaga! am gresit care e problema?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.