Gabriel Armanu: ”O repriză foarte bună și una penibilă”


Antrenorul Gabriel Armanu nu-și găsea cuvintele după înfrângerea suferită la CSM București și a explicat rezultatul prin indisciplina tactică totală a handbalistelor băcăuane în repriza secundă. ”Suntem o echipă a extremelor, cu momente foarte bune pe care le-am arătat meci de meci, și cu momente penibile arătate tot în fiecare partidă. Am făcut o repriză foarte bună și una penibilă. În momentul în care-ți respecți antrenorii și respecți tactic ceea ce ți se cere, s-a dovedit că lucrurile au mers bine. În repriza secundă, pur și simplu fiecare a încercat să găsească rezolvări individuale, nu a mai existat o comuniune de echipă, nu s-a mai respectat nimic din ce li s-a cerut. Poate că au făcut-o din prea multă dorință, nu spune nimeni au greșit intenționat, dar s-au făcut 18 greșeli tehnice și s-a terminat așa cum vedem cu toții.”

4 comentarii la „Gabriel Armanu: ”O repriză foarte bună și una penibilă””

  1. V-ati gindit si la pregatirea fizica? In partidele disputate acasa, pasele pe 9 nu au viteza (forta) necesara incit a nu fi receptionate de adversare.

  2. pai tot dati interviuri etc ..tot va dati loviti ..gata …pana aici ..plecati cu totii…incepand de la cei care conduc clubul pe banii bacauanilor adica ai nostri…ati demonstrat ca nu aveti valuare nici voi ca conducatori nici fetele din echipa ..si gata .ati mai furat un ciolan bun de tot .nu deveniti prea penibili!!!!

  3. Mă baiatule tu ai multe probleme,te sfatuiesc sa le corectezi, ce ar fi sa incepi prin a începe a scrie,sa faci cacafonii la vârsta ta….penibil.apoi poate devii si credibil 🙂 Paste Fericit !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.