Încă un pas spre finală: CSM București – Știința Bacău 0:3 (-16, -17, -22)


Voleibalistele de la Știința Bacău s-au impus fără mari probleme în capitală, în meciul al treilea al semifinalei cu CSM București și sunt la un pas de o nouă finală a Diviziei A1. Echipa pregătită de Florin Grapă și-a adjudecat clar primele două seturi, doar ultimul parțial fiind ceva mai echilibrat, dar asta probabil fiindcă oaspetele au vrut să ofere spectatorilor puțin suspans.
”Fetele au jucat foarte bine, s-au luptat cu ambiție și au făcut un meci mai bun decât primele două de la Bacău. Capitolele noastre cele mai bune au fost serviciul și blocajul. E-adevărat că ne-am luat și măsuri având în vedere condițiile în care s-a jucat la București, în sensul că ultimele antrenamente pe care le-am făcut acasă au fost într-o sală mică. Eu rămân totuși rezervat până nu văd calificarea înfăptuită, fiindcă duminică va fi un alt meci. Sâmbătă, presiunea a fost cumva la echipa gazdă, pe când noi nu prea aveam ce pierde, ori situația se va inversa pentru al doilea joc de la București. E-adevărat că acum noi avem prima șansă, dar va trebui să tratăm meciul de duminică la fel de atent și de serios cum am făcut-o azi”, ne-a declarat antrenorul băcăuan Florin Grapă.
Echipa băcăuană a evoluat în formula: Polishchuk, Herlea, Lupu, Sobo, Elisei, Hosu, Manu – libero. Au mai jucat: Miclea, Faleș și Breban.
Știința Bacău conduce cu 2-1 la general în semifinala cu CSM București, meciul al patrulea urmând să aibă loc duminică de la ora 19, tot la București.

2 comentarii la „Încă un pas spre finală: CSM București – Știința Bacău 0:3 (-16, -17, -22)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.