Sport Club Bacău va juca meciurile de acasă sâmbăta


Sport Club Bacău va disputa partidele de pe teren propriu sâmbăta după-amiază și nu vinerea, în ziua oficială de disputare a etapelor, cu excepția ”intermediarelor”. Decizia a fost luată de antrenorul Marin Barbu:”Vom continua să jucăm sâmbăta, pentru a nu pierde o zi din procesul de pregătire. Eu zic că nu e convenabil pentru nimeni să se joace vinerea la Liga a III-a, fiindcă majoritatea echipelor au sâmbăta și duminica libere, fără o zi cu meciul mai rămân patru, după joc trebuie o zi de odihnă și mai rămân trei zile. Cu trei zile de antrenament pe săptămână nu poate să progreseze nimeni, mai ales jucătorii tineri.”
Următorul meci acasă al echipei băcăuane va fi tocmai derby-ul seriei I din Liga a III-a, cu Rapid CFR Suceava, partidă programată marți, 3 aprilie, de la ora 17. Până atunci, vineri după-amiază, SC Bacău se va deplasa la Dorohoi pentru a evolua împotriva formației care a remizat în etapa trecută acasă cu rapidiștii suceveni, scor 0-0. Despre acest joc, Marin Barbu a spus: ”Ne așteaptă un joc plin de ambiție cu o echipă care se dăruiește. FCM Dorohoi e o echipă care nu știe prea mult fotbal, dar face ceea ce știe, adică muncește.”

4 comentarii la „Sport Club Bacău va juca meciurile de acasă sâmbăta”

  1. ma tarane o sa vezi tu ma daca iesi teafar din Dorohoi! face egal cu liderul si tu zici ca nu stie fotbal ma tarane daca tu stii fotbal dc nu esti antrenor in liga I sau a II-a?,Tarane habar nu ai si vb tu de antrenorat si de fotbal ba tarane ,faci orasul de ras tu nu ai auzit de respect in fotbal tarane o sa vezi tu daca nu ai respect ce o sa se intample tarane ai grija!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.