Tinerii judoka băcăuani au participat la Cupa Transilvania

În zilele de 17 și 18 martie a avut loc, în sala Polivalentă din municipiul Cluj–Napoca, cea de a IX-a ediţie a cupei Transilvania la judo pentru U -13 şi U-15 (m+f). Au participat 35 de cluburi cu un total de 505 sportivi. Concursul s-a desfăşurat pe 4 spaţii de luptă, iar primii 3 sportivi de la fiecare categorie de greutate şi vârstă au primit medalii şi diplome, la fel ca și primele 3 echipe. Toate au fost bune şi frumoase până la ora 18,00 când urma să aibă loc în sală un meci de handbal, iar una dintre echipe nu a acceptat să mai întârzie o jumătate de oră, pentru a se termina competiţia. În aceste condiții, saltelele au fost strânse și mutate săliţă alăturată, iar întrecerile s-au terminat la ora 22,00.
De la Palatul Copiilor Bacău au participat un număr de 8 sportivi însoţiţi de prof. Aurel Chelariu, inclusiv sportivi de la U-11 ce au participat în concurs la U-13. Au fost obţinute următoarele rezultate:

Locul I – Puşcaşu Ionuţ 42 kg. U-13
Burcă Alex. 46 kg. U-13
Ioniţă Mario 46 kg. U-15

Locul II – Tamba Cosmin 42 kg. U-15

Locul III – Cremene Ştefan 30 kg. U-13

Locul V – Pravăţ Ianis 27 kg. U-13

Cei doi sportivi de la U-11 (Pravăţ şi Cremene) au fost întrecuţi de cei de la U-13, fiind cu 2 ani mai mari decît ei. ,,Eu îi felicit pentru curajul lor şi felul cum au abordat meciurile iar la categoria lor de vârstă îi văd medaliaţi’’ a declarat prof.Chelariu.

Un comentariu la „Tinerii judoka băcăuani au participat la Cupa Transilvania”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.