Gheorghe Poenaru: ”Greșelile de arbitraj au fost intenționate”


Deși a admis că echipa sa nu a făcut un meci strălucit, antrenorul băcăuan era consternat de greșelile de arbitraj din partida pierdută la Constanța, cu Farul. ”Pentru începutul returului, consider că a fost un meci destul de bun, cu angajament de ambele părți. Am început jocul ofensiv, am avut 2-3 oportunități de a deschide scorul, după care am primit într-un interval scurt de timp două goluri. Din câte am înțeles, ambele goluri au fost din ofsaid, iar golul al doilea a fost precedat și de un fault în atac comis asupra lui Mihălăchioae. În aceste condiții, rezultatul nu trebuie să ne mai surprindă, fiindcă diferența a fost făcută de arbitri. Am întâlnit o echipă destul de bună și de motivată, dar atunci când diferența e făcută de greșeli de arbitraj sunt lucruri peste puterea mea de înțelegere și observ că se repetă ceea ce am pățit în turul campionatului, lucru care trebuie să dea de gândit la toată lumea. Sper să se sesizeze cineva, pentru că nu e posibil ca de munca unei echipe să-și bată cineva joc cu știință sau fără știință, dar părerea mea este că greșelile sunt făcute intenționat, fiindcă s-a arbitrat cu două unități de măsură diferite. Rezultatele trebuie totuși să se decidă în teren și nu în afara lui. S-au văzut în jocul nostru carențe la construcție, fiindcă n-am avut posibilitatea să lucrăm pe terenuri corespunzătoare, de asemenea am făcut și greșeli tehnice și chiar dacă băieții au vrut, au comis destule greșeli pe care sperăm să le eliminăm în jocurile viitoare. Farul s-a închis foarte bine când a rămas în inferioritate și de cele mai multe ori echipa care rămâne în 10 se mobilizează mai bine decât adversarul. Ca să poți desface o apărare grupată cum au avut ei îți trebuie jucători cu calități individuale foarte bune, pe care din păcate noi nu prea îi avem.”

3 comentarii la „Gheorghe Poenaru: ”Greșelile de arbitraj au fost intenționate””

  1. u esti nebun Poenaru? cred k ar trebui sa te retragi din meseria de antrenor!!! echipa nu a jucat nimik,nu stiu ce ai facut in pregatirile de iarna….au spus si comentatori meciului ca jucatori fcm-ului abia pot lega o pasa….ca sa mai spus sa ofere o pasa de vreo 3 m la alt coechipier,,,,,,,,

  2. Are dreptate Gh. Poenaru. Ambele goluri au fost înscrise din – poziţie în afara jocului – ofsaid. Rezultatul meciului a fost influenţat de brigada de fluieraşi exact ca şi la meciul din tur când Andrei Chivulete a „călcat pe gât” echipa băcăuană. Scor 1-1. Am văzut meciul integral şi atunci şi acum. Cine spune (comentează) altceva o face din răutate şi oftică maximă.

  3. nu am stralucit ca joc dar cand esti furat din toate partile nu iti mai iese nimic…0-0 si era k pt primul joc din retur .,.trebuie facut ceva cu arbitrii acestia de casa care iti iau punctele fortat vrei nu vrei!! pana nu se intampla ceva rau cu vreo unul dintre arbitri nu se linistesc treburile ….asta e …o luam de la capat cu dinamo2 si mergem inainte .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.