FCM Bacău și Știința Municipal Dedeman vor fi vineri în direct la Digisport


După ce sâmbăta trecută, de la ora 16, handbaliștii de la Știința Municipal Dedeman Bacău au fost în direct simultan cu colegele voleibaliste, vineri, 16 martie, va fi rândul fotbaliștilor de la FCM Bacău să evolueze la aceeași oră cu echipa lui Eliodor Voica. Astfel, partida dintre Farul Constanța și FCM Bacău, contând pentru prima etapă a returului Ligii a II-a, va fi transmisă în direct de Digisport 1 de la ora 18. Știința Municipal Dedeman Bacău va juca în devans partida din deplasare cu Dinamo Călărași, tot vineri, dar de la ora 19, meci ce va fi transmis pe Digisport 2 sau 3. Din punctul de vedere al microbiștilor băcăuani, respectivele programări nu sunt deloc inspirate, dat fiind faptul că repriza a doua a meciului de fotbal se va suprapune cu prima repriză a partidei de handbal.
Altfel, în această săptămână, Sala sporturilor din Bacău va găzdui trei meciuri, din păcate toate la orele amiezii. Miercuri, de la ora 12, handbalistele de la Știința Bacău vor disputa restanța cu Universitatea Târgoviște, în timp ce joi și vineri de la orele 14 voleibalistele Științei vor disputa prima fază a play-off-ului Diviziei A1 cu CSM Lugoj.

2 comentarii la „FCM Bacău și Știința Municipal Dedeman vor fi vineri în direct la Digisport”

  1. Felicitari ROBERT, pentru tenacitate si exemplu de daruire in a fi suporter bacauan; felicitari si sa va intoarceti acasa multumiti de deplasare, adica sa fie victorii pentru ambele echipe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.