Eliodor Voica: ”La Reșița va trebui să ne luptăm pentru fiecare minge”


Știința Municipal Dedeman Bacău joacă sâmbătă primul joc din seria de patru în care va avea ca adversare echipele situate în acest moment pe locurile 3-6. Despre partida de la Reșița, cu ocupanta locului 5, în interviul cu Eliodor Voica.

Rep.: Urmează un meci care l-ai anticipat deja ca fiind foarte greu și există o similitudine cu meciul de anul trecut, pierdut la Reșița, e vorba de brigada de arbitri. Ce veți face ca similitudinile să se oprească aici ?

Eliodor Voica: Cunoașteți opinia mea vizavi de arbitri și arbitraj și nu vreau s-o reiterez. Eu cred că mai importantă este abordarea și atitudinea pe care le vom avea acolo. Nu vreau să dau acum niciun pronostic, pentru că jucătorii noștri au arătat nu numai o dată că au potențial și cu o atitudine orientată în sensul bun datele problemei se simplifică foarte mult. Pe lângă faptul că va fi unul de orgolii, acest meci va fi unul care pune în arenă două generații. Jucătorii de la Reșița sunt foarte experimentați, consacrați și nu mai au nevoie de nicio prezentare, iar de partea cealaltă, jucătorii noștri sunt dornici de afirmare și însetați de a face performanță.

Rep.: În afară de publicul care va pune o presiune extraordinară, de ce crezi că ar trebui să ne temem, sau altfel spus, unde ar trebui să fim precauți ?

E.V.: Ar trebui să fim precauți la absolut fiecare acțiune și la fiecare minge cum îmi place mie să spun, fiindcă așa trebuie abordat un meci în deplasare. Va trebui să ne luptăm pentru fiecare minge, iar dacă vom reuși acest lucru, ne vom crea un avantaj. Din punctul de vedere al spectatorilor, mă bucur că publicul din Reșița este efervescent, își încurajează întotdeauna echipa, asta și datorită tradiției care s-a creat acolo și pentru care merită felicitați. În ceea ce ne privește, dorim să ne exprimăm cât mai bine în joc și n-ar trebui să ne temem de nimic.

Rep.: Sunt doi jucători în lotul Reșiței care au jucat nu demult la Știința (Petrea și Grigoraș – n.n.). Crezi că vor avea o motivație în plus la partida de sâmbătă ?

E.V.: Categoric și e normal să fie așa pentru că asta e o lege nescrisă. Ei nu trebuie decât să-și facă datoria, la fel cum va trebui să ne-o facem și noi, aceea de a fi jucători profesioniști.

Rep.: Mai există probleme medicale în lotul Științei ?

E.V.: În momentul de față, putem spune că suntem cu toții valizi, apți de joc și vrem să ne jucăm toate șansele acolo, pentru a nu fi privați de anumite ocazii care ne-ar putea scăpa.

Rep.: Ultima întrebare se referă la celălalt derby al etapei. Ce rezultat preferi la meciul dintre Odorhei și Suceava ?

E.V.: Privind acum clasamentul, ne-ar avantaja o victorie a Odorheiului. Aș vrea însă să se înțeleagă foarte clar opinia mea, pe care o exprim și jucătorilor și anume că noi vrem să câștigăm fiecare meci pentru că numai așa vom putea crește și evalua corect și cinstit potențialul nostru.

Un comentariu la „Eliodor Voica: ”La Reșița va trebui să ne luptăm pentru fiecare minge””

  1. suporterii din bacau nu au sansa sa.si incurajeze echipa la resita …..a cata oara ,,,,???? bafta oricum .,ce sa mai zici ..macar daca gaseam o intelegere la conducere ..plateam juma juma trasportul etc ,,,,..,,,

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.