FCM Bacău – Rapid CFR Suceava 0-0, într-un joc de verificare disputat la Piatra Neamț


Amicalul preconizat să se dispute sâmbătă la Suceava a fost mutat pe terenul sintetic de la Piatra Neamț deoarece sucevenii nu au avut la dispoziție un teren practicabil. FCM Bacău a remizat cu ocupanta locului secund din seria I a Ligii a III-a, Rapid CFR Suceava, la capătul unui meci fără goluri, dar în care ambele echipe au ratat ocazii clare. Antrenorul băcăuan Gheorghe Poenaru a apreciat jocul ca fiind util, având cuvinte de apreciere la adresa adversarilor: ”A fost o partidă cu un ritm de joc foarte bun, în care am întâlnit o echipă care pe mine m-a surprins plăcut, iar de aici a rezultat un meci extrem de disputat, cu foarte multe faze de poartă. Noi am avut inițiativa și am ratat câteva mari ocazii, de altfel am și înscris un gol anulat pe bună dreptate din cauza unei poziții de ofsaid. Nu pot să mă declar decât mulțumit, dat fiind faptul că am jucat pe un teren cât de cât apropiat de condițiile de campionat, iar jocul nostru îmi dă speranțe pentru viitor, fiindcă în afară de ratări, restul a fost așa cum mi-am dorit.”

FCM Bacău: Stamatin – Mihălăchioae, Lozneanu, Bursuc, Eudean – Apostu, Ursu, Doboș – Hurdubei, Boghian, Curiliiuc. Au mai jucat: Petrache, Luncanu, Lipovanu, Taban, Huiban, Pavel.

Rapid CFR Suceava: Preda – Bosancu, Ailenei, Ghiviziu, Cornea – Florea, Tincu, Stănescu, Semeghin – Marinkovic, I. Plămadă. Au mai jucat: Pascal, Romaniuc, Spătar, Ionesi, Golofca, Șuleru și Moldovan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.