Handbal feminin, Divizia A: Știința Bacău – Național Rm. Vâlcea 25-32 (13-15)


Nu mult după cântatul cocoșilor, în Sala Sporturilor din Bacău s-a auzit fluierul arbitrilor, fiindcă handbalul băcăuan se dovedește a fi foarte sensibil la dorințele vâlcenilor, programând partida de la ora 9. Tânăra echipă băcăuană a fost surclasată de și mai tânăra echipă a Centrului Național Olimpic de Excelență de la Râmnicu Vâlcea, la capătul unui meci care le-a pus nervii pe bigudiuri antrenorilor Ion Arsene și Costel Oprea.
După o primă repriză relativ echilibrată, vâlcencele s-au desprins rapid în debutul reprizei secunde și au obținut o victorie mai clară decât o arată rezultatul final. Extrema stângă Tănăsie și pivotul Cîrjan au impresionat din tabăra oaspetelor și probabil că nu peste mult timp vom auzi de ele în prima ligă sau chiar la națională. De partea cealaltă, am notat procentajul foarte bun al Anei Maria Ciuraru la aruncările de la 7 metri (8 din 9 transformate) și cam atât.

Știința: Angheluță, Toma – Ciuraru 9, Cârligeanu 7, Ababei 3, Cîlici 2, Vîlcu 2, Chelaru 1, Pavăl 1, Roșu, Țocu.

Național: Stan, Roșca – Cîrjan 10, Tănăsie 9, Popa 6, Puta 3, D. Corban 3, Andrița 1, A. Corban, Prundaru, Ghinescu, Manolache.

Un comentariu la „Handbal feminin, Divizia A: Știința Bacău – Național Rm. Vâlcea 25-32 (13-15)”

  1. asta este handbalu bacauan ne obliga altii cand sa jucam si la ce ora + ca s-au pus meciurile la diferente prea mari =vin oameni si din alta parte si trebuie sa stea cate o ora pe unde apuca.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.