Revanșa: HC Vaslui – CSM Bacău 29-28 (15-14)


În fața unei săli arhipline, cu aproape 1.700 de spectatori prezenți, handbaliștii vasluieni și-au luat revanșa în fața liderului seriei A, CSM Bacău, pe care l-a învins la limită, scor 29-28. Împinși de la spate de suporteri, care au luat loc inclusiv pe treptele sălii polivalente, handbaliștii vasluieni s-au dovedit mai buni față de adversar la toate capitolele. Începutul a fost timorat, însă elevii cuplului Liviu Gugleș – Laurențiu Cozma și-au revenit imediat, mergând cap la cap cu băcăuanii, fără ca vreuna dintre formații să găsească soluția de a se desprinde pe tabelă. Caciuc, aflat în zi de grație, a închis tabela primei reprize, ducându-și echipa în avantaj la vestiare, scor 15-14.
Partea a doua a fost mult mai echilibrată, însă în prim plan a fost Arbone, cu șapte reușite. Prima desprindere a vasluienilor la două goluri a fost aproape de finalul meciului, scor 26-24, însă aceștia nu au gestionat bine faza de atac și au fost nevoiți să tremure până în ultimele secunde de joc. Caciuc ratează exact când au mai rămas opt secunde de meci, însă apărarea vasluiană s-a organizat imediat și fluierul final a adus o victorie muncită pentru HC Vaslui.

HC Vaslui: Pleșca, Mocanu, Vasiliu – Băhnăreanu, Câmpanu, M.Stan, Musteață (2), Soare (3), Caciuc (7), Moldovanu (3), Arbone (10), Volocariu, Filip, Petraru (4), Anton, M.Ragea.

CSM Bacău: Grigoraș, Erhan – Cotinghiu, Macovchin, Zvanciuc (1), Anghelov, Șipulin, Bahan (1), Vartic (1), Bujor M. (5), Bulov (7), Carali (4), Folescu, Tărâță (7), Rață.

Text și foto: CRISTI LAPA (Vaslui)

4 comentarii la „Revanșa: HC Vaslui – CSM Bacău 29-28 (15-14)”

  1. Cred ca era mai interesant sa se vorbeasca mai mult despre ce a facut gruparea bacauana la meci si nu echipa Vasluiului!;)

  2. Da vreti sa spuneti ca arbitrajul a fost la nivel.si sala ceea arhiplina,si cum nu permiteai suporterilor bacauani sa se aseze, ca nu aveau invitatii,unde s-a mai vazut asa ceva.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.