Ceahlăul II Piatra Neamț – FCM Bacău 0-3 (0-2), într-un meci de verificare


Divizionara secundă FCM Bacău și-a continuat seria meciurilor de verificare cu un joc disputat la Piatra Neamț, cu ”satelitul” prim-divizionarei Ceahlăul. După o partidă pe care au avut-o în permanență la discreție, băcăuanii s-au impus cu 3-0, datorită golurilor înscrise de Hurdubei și Doboș (2). ”În primul rând, trebuie să remarc că am avut posibilitatea de a juca pe un teren aproape de ceea ce ne dorim. Vizavi de meci, nu se poate spune decât că a fost un test reușit din toate punctele de vedere. Am întâlnit o echipă care a fost evident sub ce are FCM Bacău la această oră, o echipă de Liga a III-a formată din copii de perspectivă pentru prima echipă. Victoria noastră a fost mai mult decât clară, fiindcă am și ratat mai multe ocazii, în condițiile în care am rulat aproape tot lotul, cu excepția lui Vraciu și a lui Curiliuc”, ne-a declarat antrenorul Gheorghe Poenaru.

FCM Bacău a evoluat în următoarea formulă: Roca – Mihălăchioae, Lozneanu, Bursuc, Eudean – Întuneric, Ursu, Apostu – Hurdubei, Boghian, Doboș. Au mai jucat: Stamatin, Petrache, Taban, Lipovanu, Apostol, Huiban, Pavel și Luncanu.

Săptămâna viitoare, echipa pregătită de Gheorghe Poenaru va disputa alte două partide de verificare: miercuri, de la ora 14, pe teren propriu cu CSMS Iași și sâmbătă, la Suceava, cu Rapid CFR.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.