Avancronică: CSM Bacău – Univ. Neptun Constanța (sâmbătă, ora 17, sala ”Orizont”)


Chiar dacă au pierdut sâmbăta trecută la Ploiești după un joc mai puțin reușit, handbalistele de la CSM Bacău au primit un cadou nesperat de la Corona Brașov și au avansat un loc în ierarhia Ligii Naționale de handbal feminin. Punctele acordate vineri de FRH și faptul că echipa constănțeană a fost învinsă de CSM și în tur reprezintă motive de optimism pentru partida de sâmbătă. O victorie absolut necesară și posibilă ar face ca echipa pregătită de Gabi Armanu și Gabi Manea să se bată cu șanse reale nu numai pentru evitarea locurilor direct retrogradabile, ci și pentru evitarea pozițiilor care duc la baraj.
Singura necunoscută a acestei partide e reprezentată de locul de disputare, date fiind infiltrațiile de apă din tavanul Sălii Sporturilor, decizia finală urmând a fi luată sâmbătă dimineață. Partida CSM Bacău – Univ. Neptun Constanța va fi arbitrată de buzoienii Vasile Pavel și Marian State.
UPDATE: Partida va avea loc la sala ”Orizont”.
Celelalte meciuri ale etapei a XVI-a: Corona Brașov – Oțelul Galați 30-26, SCM Craiova – HCM Baia Mare, HC Zalău – CSM Ploiești, CSM București – HCM Roman, Dunărea Brăila – CSM Cetate Deva (amânat) și U Jolidon Cluj – Oltchim Rm. Vâlcea (18 aprilie).

7 comentarii la „Avancronică: CSM Bacău – Univ. Neptun Constanța (sâmbătă, ora 17, sala ”Orizont”)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.