Jandarmii s-au luptat cu zăpada la Sala Sporturilor / Partida CSM Bacău – Univ. Neptun Constanța ar putea fi mutată la sala ”Orizont”


Problemele apărute din cauza ninsorilor abundente la tavanul Sălii Sporturilor din Bacău, vizibile încă de sâmbăta trecută, de la meciul Știința MD Bacău – U Transilvania Cluj, par a se fi acutizat. Astfel, joi dimineață apa curgea din belșug din tavan pe teren, suprafața de joc fiind acoperită cu cârpe și găleți. În cursul aceleiași zile, zăpada a fost îndepărtată de pe acoperiș de 50 de cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău şi Grupării Mobile de Jandarmi, iar spre seară locurile prin care apa se infiltrează s-au redus simțitor. Totuși, clubul CSM Bacău a trimis la Federația Română de Handbal o adresă prin care comunică situația creată și solicită acceptarea ca variantă de rezervă, pentru partida de campionat de sâmbătă cu Univ. Neptun Constanța, a sălii ”Orizont”.
Meciul CSM Bacău – Univ. Neptun Constanța contează pentru etapa a XVI-a a Ligii Naționale de handbal feminin și este programată sâmbătă, de la ora 17. O decizie finală privind locul de disputare a partidei va fi luată sâmbătă, la ora 12.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.