Amelia Busuioceanu: ”Schimbarea antrenorului nu mi se pare normală”


Discursul Ameliei Busuioceanu de după partida cu CSM Cetate Deva a fost unul tăios, care a spus lucrurilor pe nume vizavi de schimbarea de antrenor. Să sperăm că factorilor de decizie ai clubului nu le va veni vreo altă idee năstrușnică și vor înțelege ce e de înțeles de la o jucătoare cu mare experiență.
”Ceea ce se întâmplă la această echipă nu mi se pare normal, să schimbi antrenorul astfel sau să faci rocadă. O echipă omogenă nu se face nici în 5 luni, nici într-un an, abia de la un an în sus, dar dacă aici nu se înțelege, asta e, mergem mai departe și vom vedea. Noi ne facem treaba atât cât putem, dar trebuie să fie și înțelegere și suport. Dacă nu ne pricepem la sport, mai bine nu mai vorbim. Nu antrenorul este de vină, dar așa suntem noi românii, dacă nu merge echipa vinovat e antrenorul sau uneori arbitrii. Atât se poate la acest moment, asta e valoarea jucătoarelor. În meciul cu Baia Mare am jucat foarte slab, încă nu m-am simțit cu colegele după doar trei antrenamente, nu că aș găsi scuze, dar asta e realitatea. Încet-încet vom face treabă dacă vom găsi înțelegere, să nu se creadă că dacă a venit Busuioceanu gata, s-au rezolvat problemele. Astăzi s-a văzut aportul tuturor, nu doar al meu, eu sunt centru și trebuie să le pun în mișcare. Victoria de azi i-o dedic doamnei Manea.”

5 comentarii la „Amelia Busuioceanu: ”Schimbarea antrenorului nu mi se pare normală””

  1. asta abia vine la echipa si gata isi da cu parare. De observat este ca ea cu manea se pupa una in fund pe cealalta.

  2. Păi şi de ce n-ar avea dreptul să-şi expună punctul de vedere? Foarte bine că de acum încolo avem în echipă o jucătoare cu personalitate puternică, care îşi asumă rolul de lider.
    Succes pe mai departe Amelia!

  3. Nu, îs unul din simplii suporteri ce vin la meci de meci la sală, atât la fete, cât şi la băieţi.
    Cred că orice băcăuan care ţine la echipa oraşului are dreptul să se exprime la persoana I plural. Nu am inventat eu această exprimare, pur şi simplu aşa se vorbeşte în termeni de microbist.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.