Eliodor Voica despre următoarele două deplasări ale Științei: ”La Turda va fi iad, iar la Reșița se va dezlănțui jihadul!”


Antrenorul Științei Municipal Dedeman Bacău era dezamăgit de înfrângerea suferită la Târgu Jiu, subliniind că s-au comis greșeli impardonabile pentru o echipă cu pretenții și a ținut să se includă și pe el însuși în rândul celor care au greșit. ”N-aș putea spune că a fost un meci dramatic, dar se pare că, din punctul nostru de vedere, către asta ne îndreptăm. Am întâlnit o echipă extrem de motivată, ambițioasă, ordonată, care a fost la maximum de potențial și trebuie felicitată pentru modul în care a abordat acest meci. Din păcate, băieții noștri nu au fost la aceeași cotă și mă refer în special la apărare, unde credeam că reușisem să acoperim anumite lacune, dar în prima repriză am luat 18 goluri, lucru foarte greu de recuperat. Repriza a doua a fost mult mai bună, în schimb au survenit câteva ratări, pe fondul unei abordări inadecvate a procedeului de aruncare. Pe final, am avut șase ratări clare față în față cu portarul și asta în condițiile în care eram acolo, peste ei. Nu mi-e rușine să spun că ei au avut doar câțiva jucători care au jucat și s-au bătut și nu e chiar simplu să stai 60 de minute în teren. Noi am avut rulaj, am ajuns față în față cu portarul și pe faza a doua și din pozițional, dar procedeele ne-au lăsat în urmă, ne-am apucat de dat bolte și învârtite, lucru care nu e admis și m-aș bucura foarte mult să învățăm din asta. Campionatul European s-a terminat de câteva zile și nu țin minte să fi văzut asemenea execuții, mai ales când ești condus cu un gol sau egalaseși. ”

Întrebat dacă portarul Dragomir a avut o evoluție foarte bună sau intervențiile sale au fost provocate de jucătorii noștri, Colin a răspuns sec: ”varianta b”. Eliodor Voica a precizat în final: ”M-aș bucura ca acest meci să reprezinte o săpuneală, o frecare cu zăpadă din care să învățăm, fiindcă Pandurii Târgu Jiu era o echipă pe care noi trebuia s-o batem, dacă avem pretenția să ne aflăm pe poziția pe care ne aflăm și dacă vrem să fim jucătorii care vrem să fim. Am curaj s-o spun de pe acum: la Turda va fi iad, iar la Reșița se va dezlănțui jihadul, iar dacă vom aborda acele meciuri la fel ca azi, batem drumul de pomană.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.