Eșec pe final: Energia Pandurii Tg. Jiu – Știința MD Bacău 31-29 (18-15)


Știința Municipal Dedeman Bacău a suferit a treia înfrângere a sezonului la Târgu Jiu, la capătul unui meci disputat pe muchie de cuțit până în ultimul minut. Prima repriză a fost una foarte echilibrată, ambele echipe având pe rând avantaj de maxim un gol până în minutul 22, când gorjenii s-au desprins la 2 goluri și au intrat la cabine cu 3 goluri avans. În minutul 30, handbalistul gorjean Vali Popescu a văzut direct cartonașul roșu pentru o lovitură cu cotul. Repriza a doua a fost de-a dreptul dramatică, cu gazdele în avantaj minim până în minutul 55, când Știința a reușit să preia conducerea cu 28-27.
Din păcate, handbaliștii pregătiți de Eliodor Voica au fost lipsiți de luciditate pe final și nu au reușit să mai înscrie decât o dată, comițând fault în atac în ultimul minut când ar fi putut egala. Omul meciului a fost portarul gorjenilor Dragomir, ale cărui intervenții s-au dovedit a fi decisive pentru victoria echipei gazdă.

Marcatori

Pandurii: Apolzan 9, Păiuș 5, Asoltanei 5, Ilieș 4, Mazilu 3, A. Popescu 3, Mocanu 1, Șandru 1.

Știința: Ghiță 8, Dospinescu 5, Bondar 4, Kurilenko 3, Gurkovsky 2, Rotaru 2, B. Voica 2, Iancu 1, Ramba 1, Păunică 1.

5 comentarii la „Eșec pe final: Energia Pandurii Tg. Jiu – Știința MD Bacău 31-29 (18-15)”

      1. Corect! Numai ca Suceava cea schioapa de anul asta a batut la Tg. Jiu si noi nu. Din pacate… Si vin deplasari grele in continuare

  1. Dar noi nu aveam pretenţii de champions league. Tocmai ne plecase o echipă de titulari şi jucam cu nişte copii. Dar mai vedem în retur……Oricum nu dorim să ne punem rău cu voi că vrem şi noi jucători la lotul naţional….Doar unele tachinări….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.