Victorie la scor de forfait cu ”câinii” mici: FCM Bacău – Dinamo II București 3-0 (2-0)


Divizionara secundă FCM Bacău a disputat vineri, la Onești, primul meci de verificare al iernii, în compania colegei de serie, Dinamo II București. Elevii lui Gheorghe Poenaru au obținut o victorie la scor, 3-0, datorită golurilor reușite de Curiliuc, Eudean și Doboș. ”A fost un meci de verificare foarte util, ținând cont de stadiul la care ne aflăm cu pregătirile. Victoria putea fi mult mai clară, am ratat mai multe ocazii, însă eu sunt mulțumit de evoluția băieților mei, care au arătat din nou că, atunci când te pregătești bine și tratezi cu seriozitate orice meci, rezultatele nu întârzie să apară. Vreau să mulțumesc oficialităților din Onești pentru că ne-au pus la dispoziție un teren foarte bun și mă bucur că niciun jucător nu s-a accidentat”, ne-a declarat Gheorghe Poenaru.

FCM Bacău a evoluat în alcătuirea: Stamatin – Mihălăchioae, Lozneanu, Ursu, Eudean – Huiban, Întuneric, Taban, Luncanu – Boghian, Curiliuc. Au mai evoluat: Roca, Petrache, Apostol, Doboș, Hurdubei, Pavel, Filip, Lipovanu și Bursuc.

De luni, echipa băcăuană intră în cantonament în Bacău, timp de 12 zile. Următorul joc de verificare al echipei lui Gheorghe Poenaru va avea loc vineri, 3 februarie, cu CSM Pașcani, terenul urmând fi stabilit cu o zi-două înainte de meci, în funcție de condițiile meteo.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.